Libnet.ro
UNICEF

19:00

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19

B1 B1,
35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19

Un numar de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta luni Grupul de Comunicare. continuă pe B1

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Din 22 martie, 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes sunt infectate cu coronavirus

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati.

COVID-19 |35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost testati pozitiv in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv la infectia cu noul coronavirus, incepand din data de 22 martie si pana acum, anunta, luni, Grupul pentru Comunicare Strategica.

inca 18 cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, confirmate cu coronavirus. in total, 25 de infectati

Alte18cadre medicale de la Spitalul Victor Babes, spital aflat in prima linie in combaterea epidemiei, au fost depistate cu infectie cu coronavirus.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

11 cadre medicale de la spitalul judetean din Sfantul Gheorghe au coronavirus

Dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, numarul cadrelor medicale cu coronavirus la Spitalul Judetean din Sf. Georghe a ajuns la 11.

Unsprezece cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe, confirmate cu coronavirus

Numarul total al angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Sfantu Gheorghe confirmati cu coronavirus a ajuns, vineri, la ora 11, dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, a anuntat conducerea institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )