Libnet.ro
UNICEF

13:00

Caini, in regia lui Bogdan Mirica a castigat marele trofeu la TIFF. Sophia Loren si Madalina Ghenea, moment emotionant pe scena (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Caini, in regia lui Bogdan Mirica a castigat marele trofeu la TIFF. Sophia Loren si Madalina Ghenea, moment emotionant pe scena (FOTO, VIDEO)

Festivalul International de Film Transilvania s-a incheiat sambata seara, iar marele castigator este Bogdan Mirica, regizorul filmului Caini, potrivit Protv. Si legenda. continuă pe B1

Caini este titlul filmului care a castigat TIFF. Filmul este regizat de Bogdan Mirica

Filmul Caini, al regizorului roman Bogdan Mirica, a fost desemnat castigatorul competitiei oficiale a TIFF, anunta Agerpres. Premiul i-a fost inmanat regizorului aseara de ministrul Culturii, Corina Suteu, in cadrul Galei de inchidere a festivalului.

Bogdan Mirica si filmul sau Caini, marii castigatori ai TIFF 2016 de la Cluj-Napoca

Succes monstru pentru filmul Caini, premiat si de FIPRESCI la Festivalul de la Cannes, debutul in lungmetraj al regizorului Bogdan Mirica, la Festivalul de Film Transilvania de la Cluj-Napoca. Filmul a primit, in cadrul Galei de inchidere desfasurata sambata seara la Teatrul National, Trofeul Transilvania al acestei editii. Un alt film romanesc excelent, Ultima zi al lui Gabriel Achim, a fost distins cu Premiul Zilelor Filmului Romanesc.

Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Cataloniei

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Cataloniei la motociclism viteza clasa MotoGP.

Filmul Caini, al lui Bogdan Mirica, este un exercitiu de stil cum nu s-a mai vazut in cinemaul romanesc VIDEO

Nu numai ca proiectia de miercuri seara cu filmul Caini, aflat in competitia TIFF Cluj-Napoca, a fost sold out, dar aplauzele indelungi de dupa si interesul aratat fata de QA-ul cu regizorul au dovedit succesul de care filmul se bucura si la publicul cinefil din tara. Multi dintre cinefilii prezenti la Cluj vad filmul lui Bogdan Mirica drept castigator sigur al Trofeului Transilvania din acest an.

Echipa Aeroportului Otopeni a castigat marele premiu Bravo, Romania!: Catre cine vor merge banii

Castigatorii show-ului Bravo, Romania! sunt angajatii de la Otopeni, care au intrat in concursul de la Antena 1 sub numele de Check This Out. Acestia au castigat atat editia in care au evoluat si premiul de 5. 000 de euro, cat si finala si marele premiu al emisiunii, in valoare de 20. 000 de euro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )