Libnet.ro
UNICEF

11:31

Calarasi: Un sofer din Republica Moldova a fost retinut dupa ce a incercat sa mituiasca politistii

B1 B1,
Calarasi: Un sofer din Republica Moldova a fost retinut dupa ce a incercat sa mituiasca politistii

Un cetatean dinRepublica Moldovaa incercat sa mituiasca doi politisti din municipiul Calarasi pentru a nu i se intocmi dosar penal. Soferul a fost retinut pentru dare de mitasi. continuă pe B1

O tanara asistenta medicala din Republica Moldova si-a ucis cu sange rece propria mama. Detaliul care i-a ingrozit pe anchetatori

Crimainfioratoare in municipiul Comrat din Republica Moldova. O asistenta medicalain varsta de 21 de anisi-a omorat fara mila propria mama. Trupul neinsufletit al femeii a fost.

Maia Sandu: Klaus Iohannis va face o vizita in Republica Moldova la sfarsitul anului, dupa cinci ani

Presedintele Klaus Iohannis va vizita Republica Moldova la sfarsitul acestui an, dupa cinci ani de la ultima sa vizita la Chisinau, a anuntat presedintele ales Maia Sandu, care ar urma sa fie investita in functie in 24 decembrie.

Un cunoscut om de afaceri din Republica Moldova a murit de COVID-19

Directorul general al companiei Monicol SRL, Dumitru Vicol, una dintre cei mai importanti oameni de afaceri de pe piata nucilor si a fructelor uscate din Republica Moldova, a fost rapus de COVID-19. Anuntul a fost facut de catre jurnalistul Anatolie Golea pe pagina sa de Facebook.

Un tanar de 24 de ani a fost retinut dupa ce a cumparat mai multe bunuri cu bancnote false de 50 de euro

Autoritatileau retinut un tanar de 24 de ani dupa ce a folosit bancnote false pentru aachizitiona mai multe bunuri. Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare.

Seful Politiei de Frontiera din Republica Moldova, Corneliu Groza, a demisionat

Seful Politiei de Frontiera, Corneliu Groza, a demisionat. Informatia a fost confirmata pentru IPN de putatoarea de cuvant a institutiei, Raisa Novitchi. Ea a afirmat ca raportul de demisie a fost la sfarsitul saptamanii trecute. Raisa Novitchi spune ca, potrivit lui Corneliu Groza, raportul de demisei a fost depus din motive personale si de sanatate.

Suceava: Politist retinut dupa ce a condus beat, a lovit doua persoane si a parasit locul accidentului

Un politist din Suceava a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce s-a urcat la volan desi era sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit doua persoane, apoi a parasit locul accidentului. Politist.

Interlopul Gheorghe Orlov, extradat in Republica Moldova

Interlopul Gheorghe Orlov Nazaruc) a fost extradat luni, 14 decembrie, din orasul Odesa in Republica Moldova. Potrivit Porcuraturii Generale, Orlov se afla in cautare internationala si s-a ascuns in Ucraina pentru a se eschiva de raspunderea penala pentru comiterea infractiunilor in Republica Moldova. Totodata, acesta utiliza acte false ale unui cetatean din Federatia Rusa.

Un barbat a fost retinut sub suspiciunea ca ar fi violat-o pe fiica concubinei sale

Un barbat, in varsta de 42 de ani, a fost retinut vineri, 11 decembrie, de politistii din Capitala, banuit de comiterea infractiunii de viol, asupra unei minore. Victima este fiica femeii cu care barbatul se afla intr-o relatie.

Un sofer de TIR, denuntat pentru ca a incercat sa ofere mita politistilor

Un conducator auto din Republica Moldova este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de dare de mita si refuz de recoltare a probelor biologice, dupa denuntul agentilor de politie din cadrul Biroului Rutier Calarasi.

VIDEO Momentul in care noua tineri din Chisinau au fost retinuti pentru trafic de droguri. Oamenii legii au ridicat droguri in valoare de 8 milioane de lei

Oamenii legii din Republica Moldova au destructurat activitatea ilicita a unui grup infractional, specializat in comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )