Libnet.ro
UNICEF

10:30

Calatorii unui tren de pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu la doua vagoane

România Liberă România Liberă,
Calatorii unui tren de pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu la doua vagoane

Calatorii unui tren care circula pe ruta Dorohoi-Iasi au fost evacuati din cauza unui incendiu izbucnit in doua vagoane. Pompierii au intervenit pentru stingerea flacarilor. continuă pe România Liberă

Tren de calatori in flacari, pe ruta Dorohoi-Iasi. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale

Un tren de calatori a luat foc, in aceasta dimineata, pe ruta Dorohoi-Iasi. Locomotiva si un vagon au fost curpinse de flacari iar calatorii au fost evacuati imediat. Din fericire, nicio persoana nu a fost.

Un tren care circula pe ruta Dorohoi - Iasi a luat foc. Calatorii au fost evacuati

Trenul personal Dorohoi - Iasi, operat de un investitor privat, pe un sector de cale ferata concesionata, a luat foc in dimineata zilei de 29 august.

Un tren de pe ruta Botosani-Iasi a luat foc

Un tren de persoane care circula pe ruta Dorohoi- Iasi a fost cuprins de flacari in aceasta dimineata, iar calatorii au fost evacuati, transmit sursele de presa.

UPDATE. Panica in Harghita, dupa ce un vagon plin cu motorina al unui tren marfar a deraiat

Locuitorii din Voslabeni si Izvoru Muresului, judetul Harghita, au avut joi dimineata parte o sperietura groaznica. Un vagon cisterna al unui tren marfar s-a rasturnat de pe sina, intre cele doua localitati. Vagonul era plin-ochi cu motorina. Acesta a fost repus pe sine, dupa aproximativ sase ore.

Un vagon al unui tren incarcat cu motorina a deraiat. Trenurile de calatori au fost oprite

Un vagon al unui tren de marfa care transporta motorina a deraiat, joi dimineata, intre localitatile Voslabeni si Izvoru Muresului din judetul Harghita.

Un vagon al unui tren incarcat cu motorina a deraiat in Harghita

Un vagon al unui tren de marfa care transporta motorina a deraiat in aceasta dimineata intre localitatile Voslabeni si Izvoru Muresului din judetul Harghita, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) afirmand ca nu sunt scurgeri de combustibil si nu exista pericol de explozie, transmit sursele de presa.

Harghita: Un vagon al unui tren incarcat cu motorina a deraiat

Un vagon al unui tren de marfa care transporta motorina a deraiat, joi dimineata, intre localitatile Voslabeni si Izvoru Muresului din judetul Harghita. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de.

Panica in Harghita, dupa ce un vagon plin cu motorina al unui tren marfar a deraiat

Locuitorii din Voslabeni si Izvoru Muresului, judetul Harghita, au avut joi dimineata parte o sperietura groaznica. Un vagon cisterna al unui tren marfar s-a rasturnat de pe sina, intre cele doua localitati. Vagonul era plin-ochi cu motorina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )