Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calaul si victima: meciul dintre Brazilia si Germania, motiv de proteste (VIDEO)

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calaul si victima: meciul dintre Brazilia si Germania, motiv de proteste (VIDEO)

Victoria Germaniei in meciul jucat cu Brazilia in sferturile de finala ale Campionatului Mondial 2014, terminat cu 7-1, a fost cea mai mare infrangere suferita vreodata de nationala tarii sud-americane. Brazilienii au protestat dupa meci pe. continuă pe Wall-Street Ro

Brazilia-Germania in presa internationala/ Bild: Multumim. Va iubim/France Football: De la cel mai frumos vis, la cel mai negru cosmar

Partida incredibila dintre Brazilia si Germania a lasat razboiul si politicul in plan secund si tine capul de afis al presei internationale. Bild le multumeste jucatorior germani pentru o seara incredibila Danke. Wir lieben euch. Brazilia, zdrobita de Germania, isi vede ucis visul de a cuceri trofeul la ea acasa, scriu brazilienii de la ZH Esportes. Si Supersportes titreaza Brazilia, umilita de Germania la Belo Horizonte. L'equipe publica poza lui David Luiz prabusit. Dezastru. De la cel mai frumos vis la cel mai rau cosmar, sintetizeaza France Football. Despre o Brazilie umilita si o zi foarte trista vorbeste si Corierre dello Sport. Si presa de peste Ocean acorda spatii ample partidei.

Un olandez a devenit milionar dupa ce a nimerit scorul la Brazilia-Germania. Recunoaste ca a fost beat

Un parior olandez in varsta de 45 ani a ghicit scorul exact al semifinalei dintre Brazilia si Germania, iar castigul a fost pe masura surprizei de la Belo Horizonte.

Un olandez a castigat 1,3 milioane de euro pariind pe scorul corect la meciul Brazilia-Germania

Un olandez a devenit milionar in euro peste noapte dupa ce a pariat pentru meciul dintre Germania si Brazilia. Potrivit presei franceze, barbatul a castigat 1,3 milioane de euro dupa ce a pariat pe scorul exact.

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

Un olandez a castigat 1,3 milioane euro dupa ce a pariat pe scorul corect la meciul Brazilia-Germania

Un olandez in varsta de 45 ani a castigat aproximativ 1,3 milioane euro dupa ce a pariat corect pe scorul de 1-7 de la meciul Brazilia-Germania, in semifinalele CUpei Mondiale, potrivit Nordpress. Barbatul a.

Recorduri doborate la meciul Brazilia - Germania 1-7

Semifinala Brazilia - Germania, incehiata cu scorul 1-7, a doborat mai multe recorduri de ambele parti. Meciul, cea mai mare umilinta din istorie suferita de natioanala braziliana, a reusit cateva cifre impresionante.

Un roman a nimerit scorul corect de 1-7 la Brazilia - Germania!

Cine se gandea ieri ca Brazilia va ingenuchia in fata nemtilor? Parerile au fost impartite dar multi au vazut o infruntare stransa intre cele 2 reprezentative. Insa un parior Stanleybet din Constanta a avut o inspiratie nebuna reusind sa prinda scorul corect la meciul Brazilia Germania.

Brazilia-Germania, catastrofa din retelele sociale

Campionatul Mondial din Brazilia, tara cu capacitate organizatorica la fel de pertinenta precum prestatia echipei lui Scolari in semifinala de aseara, a transformat in realitate visul demagogic al sefilor de la FIFA: practic, meciul Brazilia-Germania 1-7) a fost o uriasa disputa planetara, la care a participat orice pamantean conectat la internet care a vrut sa o faca.

Recorduri dupa Brazilia - Germania 1-7

Meciul Brazilia - Germania 1-7 a stabilit sau a egalat patru recorduri greu de atins in istoria Cupei Mondiale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )