Libnet.ro
UNICEF

22:30

CALENDAR ORTODOX 28 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 28 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Nichita Marturisitorul a ales din tinerete sa urmeze calea vietii monahale, cea plina de nevointe sufletesti si trupesti. Pentru viata sa duhovniceasca imbunatatita, Sfantul Nichita. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 27 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Ioan Rusul s-a nascut intr-un sat din Rusia, in jurul anului 1690. Sfantul Ioan Rusul a participat ca soldat in razboiul rusilor impotriva turcilor din anul 1711. A fost luat prizoni.

CALENDAR ORTODOX 26 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Apostol Carp a fost unul din cei 70 de apostoli, urmator si slujitor al Sfantului Apostol Pavel, fiindca ducea scrisorile acestuia la destinatari. A fost hirotonit episcop de.

CALENDAR ORTODOX 25 MAI. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

A treia aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul este sarbatorita pe 25 mai. Din Sfanta Scriptura aflam ca Irod, la un ospat prilejuit de sarbatorirea zilei sale de nastere, a.

Curs valutar BNR, marti, 28 mai: Leul se depreciaza fata de euro si dolar

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 28 mai 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7619 Lei in crestere cu 0,0018) in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de [] .

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. Stari de confuzie! Din fericire nu dureaza mult!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam este nevoie de pasile.

HOROSCOP 28 mai, cu Camelia Patrascanu. Racii au parte de un triumf moral. Scorpionii au gandul la calatorii

Camelia Patrascanu a prezentat marti dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 28 mai. Calm, liniste si pace, in prima parte a zilei. Ceva mai activi vom fi dup-amiaza.

HOROSCOP 28 mai. Taurii cauta un punct de sprijin, Gemenii fac un pas in spate

HOROSCOP Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. HOROSCOP Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru marti 28 mai. Berbecii cauta iubirea, Gemenii trec printr-o schimbare

HOROSCOP Iata pentru MARTI 28 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 28 mai. Berbecii incep o zi plina de intensitate, Gemenii stau cu picioarele bine infipte in pamant

HOROSCOP Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 MAI 2019; aceasta zi de Marti pare a fi cu susul in jos, moale dimineata si plina de ritm si agitatie seara, deci pastreaza-ti si conserva-ti energiile.

VREMEA 28 mai. Temperaturi de 31 de grade in Capitala

Astazi vorbim de instabilitate atmosferica accentuata. Este informarea meteorologica in vigoare pana maine noapte, la ora 23. Sunt vizate zonele de deal si de munte, regiunile vestice,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )