Libnet.ro
UNICEF

10:45

Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

Playtech Playtech,
Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox al lunii aprilie 2021 sunt noua sarbatori importante, respectiv 6 de cruce neagra si trei de cruce rosie. Sarbatorile de cruce neagra sunt: Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului 6 aprilie), Sfantul Mucenic Sava de la Buzau 12 aprilie), Sfantul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin 14 aprilie), Sfantul Teotim, Episcopul Tomisului 20 . continuă pe Playtech

Calendar ortodox martie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul ortodox din luna martie a anului 2021 sunt doua sarbatori importante, de care crestinii ortodocsi trebuie sa tina cont. Este vorba despre o sarbatoare de cruce neagra si de una de cruce rosie. Calendar ortodox martie 2021 Luna martie a anului 2021 are 31 de zile. in calendarul crestin ortodox al lunii martie .

Cele mai importante evenimente astronomice din 2021

Anul 2021 va oferi o multime de evenimente importante pentru amatorii de astronomie, printre acestea numarandu-se si o eclipsa totala de Luna sau celebra ploaie de meteori numita Perseide.

Samsung S21 si cele mai importante specificatii: ce camere foto sunt pe fiecare model

Samsung S21 urmeaza sa fie dezvaluit pe 14 ianuarie. in ceea ce priveste livrarea, deocamdata nu avem vreo data pentru Romania. Dar eMAG are o pagina de precomanda. in 2021, vom avea, din.

Pesta africana face ravagii la una dintre cele mai importante societati producatoare de carne de porc

Virusul care omoara porci si-a facut aparitia in exploatatia aflata aproape de municipiul Focsani in primele zile ale noului an. Ferma cauta acum solutii pentru anihilarea completa a intregului efectiv de animale.

Pastele ortodox si catolic. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021

Pastele ortodox si catolic 2021. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021, potrivit calendarului ortodox, cititi in articolul de mai jos. Cand pica Pastele ortodox si cel catolic in 2021. Cand vor pica in aciasi zi S-a aflat ciand pica Pastele ortodox si catolic in 2021. Pastele este o sarbatoare a carui data este fixata .

Calendar ortodox 7 ianuarie. Sarbatoare cu cruce rosie de Sfantul Ion

Calendar ortodox 7 ianuarie. Sarbatoare cu cruce rosie de Sfantul Ion pentru crestinii ortodocsi din Romania.

Calendar ortodox 7 ianuarie. Ce fel de oameni sunt cei care poarta numele Sfantului Ion

Calendar ortodox 7 ianuarie. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi din Romania pe 7 ianuarie, zi in care este praznuit Sfantul Ion. Peste doua milioane de romani poarta nume derivate din Ion.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )