Libnet.ro
UNICEF

12:45

Calin Popescu Tariceanu: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. Fiecare. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre Calin Popescu Tariceanu: Literalmente s-a facut de ras acest om, in ultima perioada, incercand sa-si salveze anturajul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre un sondaj CURS, realizat in perioada 20 septembrie - 1 octombrie, cu privire la intentia de vot la alegerile prezidentiale din.

Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni.

Tariceanu, dupa o discutie cu Liviu Dragnea: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ALDE nu va remania pe nimeni, scrie Ziare. com .

Tariceanu spune ca a discutat cu Dragnea despre remaniere:ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, potrivit Mediafax.

Tariceanu nu este de acord cu scrisoarea ANAF catre cuplurile proaspat casatorite

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca nu ii place sistemul de delatiune la care ar fi apelat ANAF, care, potrivit informatiilor aparute in mass-media, ar fi inceput sa trimita cuplurilor proaspat casatorite scrisori prin care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3194 seconds )