Libnet.ro
UNICEF

08:30

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu, lovit de autism

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu, lovit de autism

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca demisia lui Klaus Iohannis este recunoasterea implicita a unui esec. Pozitiile lui Crin Antonescu de dupa rezultatele partiale sunt ale unei. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Trecerea la PPE ii da posibilitatea lui Antonescu sa devina candidatul dreptei, cu sustinerea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, decizia luata de liberalul Crin Antonescu cu privire la afilierea PNL la PPE. Tariceanu a aratat ca.

Calin Popescu Tariceanu, dat afara din sedinta PNL. Organizatia de la Satu Mare, dizolvata

Calin Popescu Tariceanu a iesit, luni dupa-amiaza, din sedinta liderilor PNL, mentionand ca BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a sustinut ca fostul premier liberal nu mai este, acum, membru in PNL, informeaza Mediafax. Totodata Biroul Politic National al PNL a decis, luni, prin vot, dizolvarea organizatiei liberale din Satu Mare, organizatie care in urma cu patru zile l-a reprimit pe Calin Popescu-Tariceanu in partid.

Calin Popescu Tariceanu a fost dat afara din sedinta PNL

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a fost dat afara din sedinta liderilor PNL. Tariceanu a fost rugat sa paraseasca sala de sedinta, in urma unei propuneri a lui Ludovic Orban, care a.

Calin Popescu-Tariceanu: Sunt membru PNL cu acte in regula. Nu ascund intentia de a candida la sefia partidului

Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, la Antena 3, ca in prezent este membru cu acte in regula al PNL si a atras atentia ca partidul poate ajunge sub controlul lui Basescu. Sunt.

Ion Iliescu: Rezultatul alegerilor arata esecul lui Crin Antonescu

Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca rezultatul alegerilor europarlamentare arata esecul presedintelui PNL, Crin Antonescu. Este o lectie buna pentru PNL, este esecul lui Crin,.

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou.

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Crin Antonescu: imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea PNL

UPDATE - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a postat un mesaj pe Facebook in cadrul caruia a mentionat ca isi va tine promisiunea facuta inaintea alegerilor si ca va demisiona din fruntea partidului. Iata.

Crin Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din PE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca va propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din Parlamentul European, in sedinta de luni a conducerii partidului. Este o decizie pe care eu o voi pr.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )