Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu respinge oferta lui Ponta: PNL nu ia mita!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca indiferent de rezultatul acestor alegeri, ii asigur pe toti cetatenii Romaniei,pe toti membrii PNL si cei care ne-au dat votul, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca PNL nu ia mi .

Crin Antonescu a demisionat. BPN al PNL asigura conducerea pana la Congres

Crin Antonescu a declarat, luni, ca a demisionat din fruntea PNL si a precizat ca Biroul Politic National BPN) al PNL, care a demisionat si el in bloc, va asigura conducerea pana la Congres.

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia de la sefia PNL

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia din conducerea PNL , luni, in cadrul Biroului Politic National, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta le-ar fi spus si celorlalti oameni din conducerea partidului .

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia de la sefia PNL: Acesta va ramane presedinte interimar pana la Congres

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia din conducerea PNL , luni, in cadrul Biroului Politic National, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta le-ar fi spus si celorlalti oameni din conducerea partidului .

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Crin Antonescu: Imi voi depune demisia in fata colegilor / PNL nu revine alaturi de PSD / Europarlamentarii PNL vor trece la popularii europeni

Crin Antonescu a anuntat luni intr-o conferinta de presa ca isi va depune demisia de la sefia PNL intr-o sedinta a conducerii partidului in aceasta dupa-amiaza, dat fiind ca isi asuma esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD. Anunturile lui Crin Antonescu au fost dublate, la citeva minute, de anuntul lui Klaus Johannis ca demisioneaza si el din functia de prim-vicepresedinte al PNL.

Surse: Toata conducerea PNL va demisiona

Conducerea PNL va demisiona in bloc, dupa esecul de la europarlamentare. Liberalii au obtinut mai putin de 15 procente, in conditiile in care tinta era de 20 la suta. Primul care a demisionat a fost Klaus.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis si-au anuntat demisiile din fruntea PNL. Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa treaca la popularii europeni

Crin Antonescu si Klaus Johannis si-au anuntat luni, in conferinte de presa separate, ca isi vor demisia depune de la sefia PNL. Cei doi lideri si-au asumat esecul de a nu fi atins tinta de 20% la europarlamentarele de duminica. Antonescu a mai spus ca le va propune colegilor sai ca europarlamentarii PNL sa treaca in familia popularilor europeni PPE), pentru a evita un presedinte socialist al Comisiei Europene. Totodata, Crin Antonescu a anuntat ca nu se pune problema ca PNL sa revina in USL alaturi de PSD.

Crin Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din PE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca va propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din Parlamentul European, in sedinta de luni a conducerii partidului. Este o decizie pe care eu o voi pr.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )