Libnet.ro
UNICEF

07:15

Calin Popescu Tariceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii romanesti

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii romanesti

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat vineri ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are niciun fel de principii. continuă pe Antena3

Tariceanu: Daniel Constantin e manelistul politicii romanesti

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat vineri ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are 'niciun fel de principii in viata' si este 'manelistul politicii romanesti', potrivit Agerpres.

Tariceanu, noi sageti catre Daniel Constantin: Este manelistul politicii romanesti, a trecut de la PC la ALDE si acum la nationalisti

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat pe fostul copresedinte ALDE, Daniel Constantin, pentru intentia de a infiinta o noua formatiune nationalista, spunand ca acesta si-a aruncat la gunoi convingerile politice, pentru ca a realizat ca e nevoie de un astfel de partid pe piata, ceea ce il face un manelist al politicii.

Tariceanu despre Daniel Constantin: El este manelistul politicii romanesti

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, vineri, ca ii pare bine ca Daniel Constantin a fost exclus din partid, intrucat si-a dat seama ca acesta nu are niciun fel de principii in viata si este manelistul politicii romanesti.

E MANELISTUL POLITICII ROMANESTI. Tariceanu, IRONIC la adresa fostului sau prieten Daniel Constantin: Un cantaret care se uita

Imi pare bine ca a fost exclus din ALDE. Calin Popescu Tariceanu arunca noi sageti otravite spre Daniel Constantin, fostul sau coleg de partid. Tariceanu l-a comparat pe Constantin cu un.

Calin Popescu Tariceanu va redepune in Parlament proiectul privind Autoritatea Independenta de Interceptare a Comunicatiilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, miercuri, ca saptamana viitoare va redepune in Parlament propunerea legislativa referitoare la Autoritatea Independenta de Interceptare a Comunicatiilor, act normativ care prevede ca aceasta activitate sa nu mai fie in zona serviciilor secrete.

Calin Popescu Tariceanu si preventia!

Despre dl. Calin Popescu Tariceanu se stie deja ca are o inteligenta de invidiat, care frizeaza genialitatea, deci nu e una dintre acelea pe care le poti gasi asa, la fiecare colt de secol. in plus, gandirea domniei sale este una bine altoita si cu multiple posibilitati de penetrare a esentelor dintre cele mai profunde o gandire carteziana, s-ar putea spune.

Calin Popescu Tariceanu: Kovesi se lepada ca dracul de tamaie de intalnirile cu politicieni. Este nevoie de resetarea modului in care functioneaza unele institutii din Romania

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, miercuri, ca deciziile politice trebuie sa fie luate in cadrul institutiilor democratice si nu in culise, cu sefii de servicii si cu procurorii. in acest context, el a afirmat ca Laura Codruta Kovesi se lepada precum dracul de tamaie cand spunea ca nu are intalniri cu oameni politici.

Calin Popescu Tariceanu: Curtea Constitutionala este o institutie cardinala in societatea romaneasca democratica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca CCR a semnalat in mod repetat disfunctionalitatile cadrului normativ al luptei anticoruptie si incalcarile repetate ale drepturilor cetatenilor de catre institutiile de forta.

Calin Popescu Tariceanu: Lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa lase victime colaterale

Obiectivul ALDE ca Romania sa devina a saptea putere economica a Europei este realist, a afirmat, ieri, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in cadrul conferintei Modelul economic romanesc in cadrul UE: Provocari - oportunitati - prioritati.

Calin Popescu Tariceanu: Lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa lase victime colaterale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa lase victime colaterale, iar cercetarea unui intreprinzator nu trebuie sa distruga afacerea sa, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )