Libnet.ro
UNICEF

17:00

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Ponta: Este o incercare de lovitura de stat. Suntem martorii unor abuzuri, excese (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Ponta: Este o incercare de lovitura de stat. Suntem martorii unor abuzuri, excese (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, ca modul in care se procedeaza in cazul premierului Victor Ponta este o incercare de lovitura de stat. Ba mai mult, am fi martorii unor abuzuri, a subliniat. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Ponta: Este o incercare de lovitura de stat. Suntem martorii unor abuzuri, excese

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, ca modul in care se procedeaza in cazul premierului Victor Ponta este o incercare de lovitura de stat. Ba mai mult, am fi martorii unor abuzuri, a subliniat.

Cristoiu, despre cazul Ponta: Este o lovitura de forta de care gugustiucul Ponta nu-si da seama. SRI nu apare in comunicatul DNA pentru ca nu putea recunoaste ca a ajuns sa-l spioneze chiar si pe seful Guvernului

Vineri, premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca a fost pus sub invinuire pentru fapte pe care le-ar fi comis atat in perioada in care era avocat, cat si in cea.

Calin Popescu Tariceanu si-a crestinat cel de-al treilea copil

Un moment fericit are loc si in familia lui Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Senatului isi crestineaza, la Biserica manastirii Casin, cel de-al treilea copil cu cea de-a cincea sotie, Loredana Moise.

Tariceanu, despre dosarul lui Victor Ponta: Lucrurile acestea pot duce pe foarte multi la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca problemele pe care le are Victor Ponta cu Justitia pot duce pe foarte multi oameni la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat.

Membrii PSD au fost convocati pentru luni la sedinta Comitetului Executiv, pentru a discuta cazul Ponta

ACTUALIZARE 14:40 Zgonea: Ponta e prietenul si partenerul meu de proiect, exista solidaritate in PSD Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD. * Filialele PSD din tara isi exprima la unison sprijinul pentru premierul Ponta, urmarit penal .

Radu Banciu, despre cazul lui Wigler Solomon, consilierul lui Sorin Oprescu: De la cel mai mic butic, pana la marele hipermarket, cu totii dau o spaga uluitoare, pentru ca oamenii astia care au un pic de influenta numai asta stiu sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul consilierului persoanl al primarului Sorin Oprescu, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenta.

Tariceanu: Lupta politica nu trebuie dusa prin manifestatii de strada care sa dea jos guverne/ Seful Senatului a comentat afirmatiile lui Ponta dupa ce a fost lamurit de jurnalisti ca a fost de fata

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca se alatura ideii lansate de presedintele PSD, premierul Victor Ponta, potrivit careia lupta politica nu trebuie dusa prin manifestatii de strada care sa vizeze caderea unui Guvern. Intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia premierului, identica celei a ministrului Justritiei, referitoare la sesizarea Parchetului General in cazul in care PNL va initia proteste in strada pentru caderea Guvernului, presedintele Senatului a spus ca nu vrea sa isi exprime opinia despre afirmatii pe care nu le cunoaste.

Sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare la ora 10.00. Liderii discuta cazul premierului (VIDEO)

00: Sedinta s-a incheiat, iar premierul este asteptat la declaratii. 27: La sedinta au ajuns premierul Victor Ponta, presedintele Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu,.

Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani

O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani, afirma presedintele PLR Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres. Victor Ponta se.

Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani

O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani, afirma presedintele PLR Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres. Victor Ponta se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )