Libnet.ro
UNICEF

19:31

Membrii PSD au fost convocati pentru luni la sedinta Comitetului Executiv, pentru a discuta cazul Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Membrii PSD au fost convocati pentru luni la sedinta Comitetului Executiv, pentru a discuta cazul Ponta

ACTUALIZARE 14:40 Zgonea: Ponta e prietenul si partenerul meu de proiect, exista solidaritate in PSD Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD. * Filialele PSD din tara isi exprima la unison sprijinul pentru premierul Ponta, urmarit penal . continuă pe Ziarul Bursa

Ponta cheama primarii si presedintii de Consilii Judetene ai PSD la Bucuresti

Membrii PSD au fost convocati pentru luni la o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, la care este asteptata sa fie discutata situatia liderului PSD, premierul Victor Ponta.

Soarta lui Ponta, decisa luni in Comitetul Executiv PSD

Membrii PSD au fost convocati pentru luni la o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, la care este asteptata sa fie discutata situatia liderului PSD, premierul Victor Ponta.

Ponta convoaca forul suprem al partidului. Cand va avea loc sedinta Comitetului Executiv

Membrii Comisiei juridice se intrunesc luni pentru a stabili calendarul raportului in cazul Ponta, aratand ca termenul maxim de 14 zile este foarte scurt, fata de vechiul regulament, care nu prevedea.

Atacuri in rafala la DNA, inalta Curte, CSM, instante judecatoresti: PSD distruge justitia pentru Dan Sova, iar Klaus Iohannis da mesaje pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis este din nou in central unor critici pentru modul in care a reactionat dupa ce parlamentarii l-au scapat, marti, de arrest pe senatorul Dan Sova. Seful statului s-a limitat la a.

Elvetia: Un roman a fost amendat pentru ca avea prea putini bani in buzunar

Un roman a fost pedepsit in Elvetia, pentru ca nu avea suficienti bani asupra sa, informeaza B1 TV. Barbatul a fost surprins de politisti in orasul Delemont, avand in buzunar doar doi franci elvetieni, o.

Spania: Turistii straini sunt sfatuiti sa fie atenti la obiectele personale, dupa ce noua romani au fost arestati pentru furturi pe aeroporturi

Politia spaniola le recomanda turistilor strani sa isi tina sub supravegehre bunurile, dupa ce, la sfarsitul lunii mai au fost arestati noua romani acuzati de furturi pe aeroporturi spaniole, informeaza.

Doi responsabili cu reabilitarea unor scoli au fost retinuti pentru luare de mita

Chesca Daniel Valentin si Blaga Cristina, responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a mai multor scoli din judetele Brasov si Sibiu, au fost retinuti de procurorii DNA pentru luare de mita, dupa ce ieri au avut loc mai multe perchezitii pentru fapte de coruptie comise in perioada 2011-2012.

Ce dotari are vila prezidentiala si cati bani au fost cheltuiti pentru modernizarea ei

Presedintele Klaus Iohannis a mers ieri la Neptun, pentru a verifica vila aflata in administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului si a Protocolului de Stat RA-APPS). Timp de trei ore, seful.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )