Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calin Popescu-Tariceanu: Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in Uniunea Europeana

B1 B1,
Calin Popescu-Tariceanu: Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in Uniunea Europeana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in cadrul constructiei europene, potrivit Agerpres. Mi-as dori ca Marea. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Nu am nicio inhibitie sa continuam colaborarea cu PSD pentru o majoritate parlamentara

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca la alegerile parlamentare din toamna niciun partid nu va castiga majoritatea mandatelor din viitorul legislativ. Acesta a mai precizat ca n.

Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in contextul referendumului de joi. David Cameron a jucat o carte, care ii va iesi. Nu va fi .

Basescu, la Romania TV: Nu va fi niciun Brexit, nu o sa iasa Marea Britanie din UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in urma referendumului care va avea loc joi.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Opinie despre Brexit a unui antreprenor de origine romana din Marea Britanie, absolvent de Oxford

Referendumul din Marea Britanie Brexit ) nu este doar o alegere simpla intre a ramane sau a iesi din Uniunea Europeana, ci este un moment in care britanicii trebuie sa sa decida asupra modului in care privesc lumea, sa aleaga intre teama sau.

in ce conditii ar putea parasi UE Marea Britanie, dupa un vot favorabil la referendumul din 23 iunie

Sprijinul pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana conduce cu aproape 7 puncte asupra celor care pledeaza pentru retragerea din blocul de 28 de membri, la mai putin de o saptamana pana la referendumul din 23 iunie, potrivit unui sondaj telefonic publicat vineri si citat de Reuters.

Royal Society din Marea Britanie despre plantele modificate genetic (ultima parte) - webPR

In continuare va prezentam ultima parte a studiului. Royal Society din Marea Britanie, a facut public un document intitulat Plantele modificate genetic: intrebari si raspunsuri.

Amazon lanseaza AmazonFresh in Marea Britanie

Amazon a lansat AmazonFresh in Marea Britanie, dupa mai multe luni in care o serie de zvonuri anuntau ca gigantul american va lansa serviciul de livrare de mancare si in statul European.

Tariceanu: spatiul Schengen s-a transformat intr-un instrument politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca spatiul Schengen s-a transformat intr-un instrument politic si a afirmat ca multe tari occidentale care ar fi trebuit sa isi dea acordul pentru aderarea Romaniei din considerente de politica interna nu au facut acest lucru.

Donald Trump sustine ca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca UE

Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la prezidentiale, le-a transmis duminica britanicilor ca sustine iesirea Marii Britanii din UE, iar tara s-a descurca mult mai bine in afara blocului comunitar. Anuntul lui Trump vine cu doar cateva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )