Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

B1 B1,
Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in contextul referendumului de joi. David Cameron a jucat o carte, care ii va iesi. Nu va fi . continuă pe B1

Basescu, la Romania TV: Nu va fi niciun Brexit, nu o sa iasa Marea Britanie din UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in urma referendumului care va avea loc joi.

Franta, despre Brexit: Ar transforma Marea Britanie intr-un partener comercial minor

Ministrul Economiei din Franta, Emmanuel Macron, a sustinut sambata ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE ar transforma tara intr-un partener comercial minor, cu atata relevanta pe piata internationala precum cea de care se bucura insula.

Opinie despre Brexit a unui antreprenor de origine romana din Marea Britanie, absolvent de Oxford

Referendumul din Marea Britanie Brexit ) nu este doar o alegere simpla intre a ramane sau a iesi din Uniunea Europeana, ci este un moment in care britanicii trebuie sa sa decida asupra modului in care privesc lumea, sa aleaga intre teama sau.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Royal Society din Marea Britanie despre plantele modificate genetic (ultima parte) - webPR

In continuare va prezentam ultima parte a studiului. Royal Society din Marea Britanie, a facut public un document intitulat Plantele modificate genetic: intrebari si raspunsuri.

Traian Basescu se dezlantuie. Ce are de spus despre Ponta, Nastase, Abraham sau Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a facut o serie de dezvaluiri incredibile despre principalii sai dusmani din politica si nu numai, pe lista sa neagra numarandu-se Victor Ponta, Adrian Nastase, Pavel.

Traian Basescu, atac la adresa serviciilor secrete: Tot timpul mi-am dat seama ca se intampla lucruri necurate in tara asta

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa serviciilor secrete, amintind despre vremea in care acesta era seful statului si despre cooperarea sa cu acestea. in timpul meu.

Calin Popescu-Tariceanu: Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in Uniunea Europeana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in cadrul constructiei europene, potrivit Agerpres. Mi-as dori ca Marea.

Traian Basescu: Nu contest hotararea Curtii de Apel in cazul fratelui meu. Eu nu il pot considera nevinovat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat luni seara ca nu va contesta hotararea judecatorilor in cazul fratelui sau si ca, daca a fost condamnat, nu il poate considera.

in ce conditii ar putea parasi UE Marea Britanie, dupa un vot favorabil la referendumul din 23 iunie

Sprijinul pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana conduce cu aproape 7 puncte asupra celor care pledeaza pentru retragerea din blocul de 28 de membri, la mai putin de o saptamana pana la referendumul din 23 iunie, potrivit unui sondaj telefonic publicat vineri si citat de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )