Libnet.ro
UNICEF

13:30

Camera Comunelor a respins propunerea de convocare a alegerilor anticipate in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Camera Comunelor a respins propunerea de convocare a alegerilor anticipate in Marea Britanie

Parlamentarii britanci au respins din nou propunerea premierului Boris Johnson de convocare a alegerilor legislative anticipate, in contextul dezacordului privind producerea unui Brexit fara acord, relateaza Mediafax citand site-ul postului CNN. Propunerea premierului britanic nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a trece. continuă pe Hotnews

Camera Comunelor a respins din nou alegerile anticipate. Parlamentul britanic, suspendat pana in octombrie

Intr-o concluzie previzibila, dupa ce partidele de opozitie au anuntat in urma cu cateva zile ca nu vor sprijini propunerea lui Boris Johnson, Camera Comunelor a respins, pentru a doua oara, convocarea alegerilor anticipate. in urma sedintei care s-a intins pana tarziu in noapte, Parlamentul va fi suspendat pana pe 14 octombrie.

CALIN POPESCU TARICEANU: Cat este un guvern in functie nu se pune problema alegerilor anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi constitutionali care trebuie parcursi.

Alianta USR-PLUS propune un pact pentru declansarea alegerilor anticipate pe 6 iunie 2020, odata cu alegerile locale

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate odata cu alegerile locale, in data de 6 iunie a anului viitor, Alianta cerand presedintelui Klaus Iohannis, partidelor din opozitie si parlamentarilor sa semneze un pact in acest sens si anuntand ca parlamentarii USR sunt dispusi sa renunte la mandatele lor inainte de terminarea acestora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )