Libnet.ro
UNICEF

21:15

Camera Deputatilor a decis inceperea urmarii penale in cazul Elenei Udrea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Camera Deputatilor a decis inceperea urmarii penale in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor a inceput votul asupra cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii si turimului, pentru trei infractiuni de luare de mita. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Camera Deputatilor a avizat cererile de urmarire penala si de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute. Discursul lui Udrea: Sunt o tinta, sunt vanata sistematic. / Arestul preventiv, o parghie a procurilor similara cu tortura

Camera Deputatilor a avizat cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute cu 170 de voturi 'pentru' si 118 'impotriva'. Deputatii au votat si cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in acelasi dosar. Votul a fost secret, cu bile. Ca si in urma cu doua saptamani, la votul deputatilor pe cererile din dosarul Microsoft, Udrea le-a cerut colegilor parlamentari sa voteze in favoarea inceperii urmaririi penale, dar nu si a arestului preventiv. Intr-un discurs in fata deputatilor, Udrea a spus ca este vanata sistematic si a cerut modificarea Codului penal si a celui de procedura penala, motivand ca arestul preventiv este o parghie similara cu tortura la care se apeleaza prea des. Ora 21:40: Hotararile Camerei Deputatilor privind cererile de urmarire penala si de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial.

Hotararile Parlamentului privind inceperea urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, publicate in Monitorul Oficial

Cele doua hotarari ale Parlamentului privind inceperea urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute au fost publicate luni seara in Monitorul.

Deputatii au admis extinderea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

UPDATE- Votul privind cererea de arestare a Elenei Udrea a inceput. 21- Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala.

Deputatii au aprobat cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea, cu 218 voturi pentru si 76 impotriva

Deputatii au aprobat luni cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, cu 218 voturi pentru si 76 voturi impotriva. Deputatii se pronunta prin vot secret .

Sebastian Ghita, despre votul in cazul Elenei Udrea

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, luni, privitor la cererile DNA, in cazul Elenei Udrea ca se incearca, ca urmare a valului existent in societate, sa nu se puna piedici procurorilor in aflarea adevarului, informeaza Mediafax.

Seful Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor: Parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la 2%. Nu se va scumpi niciun produs

Presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la procentul de 2%, afirmand ca niciun produs cultural nu se va scumpi, in urma elaborarii propunerii legislative 583/2014.

Taxa de timbru nu se mareste, sustine presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, a declarat, sambata, ca parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la procentul de 2%, afirmand ca niciun produs cultural nu se va scumpi.

Ce le reproseaza Zgonea colegilor de la Camera Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a raspuns criticilor privind noul program de lucru si a spus ca deputatii sunt nemultumiti ca lucreaza trei zile pe saptamana aratand ca poate alesii ar dori sa nu mai vina deloc, sa aprobe poriectele de lege de acasa din fata calculatoruliu si sa primeasca salariul pe card.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )