Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camera Deputatilor a respins majorarea in etape a alocatiilor copiilor. Guvernul este nevoit sa dubleze alocatiile

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor a respins majorarea in etape a alocatiilor copiilor. Guvernul este nevoit sa dubleze alocatiile

Camera Deputatilor a respins, marti, in calitate de for decizional, Ordonanta care prevede majorarea graduala a cuantumului alocatiei pentru copii. PNL a cerut retrimiterea la comisie a proiectului, dar solicitarea a fost respinsa la vot. Camera Deputatilor este forul decizional in acest caz . Odata respinsa ordonanta, Guvernul este nevoit sa aplice dublarea alocatiilor. continuă pe Hotnews

Raport de respingere a OUG privind dublarea etapizata a alocatiilor, adoptat de Comisia de munca din Camera Deputatilor

Comisia de munca din Camera Deputatilor a adoptat, marti, un raport de respingere a Ordonantei de urgenta care prevede majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii. Proiectul de lege va intra, miercuri, la.

CAMERA DEPUTATILOR: Proiectul de modificare a Legii armelor si munitiilor, retrimis la comisie

Camera Deputatilor a decis, astazi, prin vot, ca proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii 2952004 privind regimul armelor si munitiilor sa fie retrimis pentru dezbatere la comisia de resort.

Camera Deputatilor se reuneste miercuri in plen; ordonanta privind alocatiile - primul punct de pe ordinea de zi

Camera Deputatilor se reuneste in sesiune extraordinara miercuri, primul punct de pe ordinea de zi fiind proiectul de lege referitor la respingerea ordonantei privind cresterea graduala a alocatiei de stat pentru copii, scrie Agerpres. Marti, Comisia pentru munca si protectie sociala a decis sa propuna plenului Camerei Deputatilor adoptarea proiectului de lege in forma prezentata de Senat, in sensul respingerii ordonantei.

USR: Victorie impotriva mafiei padurilor din Parlament. Modificarile Codului Silvic au fost adoptate decizional de Camera Deputatilor

Proiectul de lege care prevede modificarea Codului Silvic si care contine mai multe prevederi impotriva taierilor ilegale de paduri, a fost adoptat de Camera Deputatilor in unanimitate cu 250 de voturi), dupa aproape doua luni de dezbateri in comisiile de specialitate, arata un comunicat de presa al USR.

Ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor, respinsa in Camera Deputatilor

Comisia de munca a Camerei Deputatilor a dat, marti, raport de respingere Ordonantei de Urgenta a Guvernului OUG) 1232020, prin care alocatiile copiilor au fost majorate cu 20%, incepand cu 1 august, in loc sa fie dublate. Actul normativ, respins si de Senat saptamana trecuta, intra miercuri la votul final.

Guvernul Orban, bun de plata. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor vrea a decis dublarea alocatiilor, nu cresterea etapizata

Comisia pentru munca a adoptat marti raport pentru respingerea ordonantei de urgenta care vizeaza cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii. Camera Deputatilor va vota in plenul de miercuri,care incepe la ora 16. 00, proiectul de lege, in calitate de for decizional.

Scandal in Camera Deputatilor: Dati alocatiile copiilor, praduitorilor!

Senatorul Daniel Zamfir transmite un mesaj dur catre liberali: Nu va lasam sa praduiti!. Dati alocatiile copiilor, praduitorilor!, a scris Zamfir, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )