Libnet.ro
UNICEF

17:45

Camera Deputatilor si Senatul, in sesiune ordinara de luni

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor si Senatul, in sesiune ordinara de luni

Camera Deputatilor si Senatul incep, luni, a doua sesiune parlamentara ordinara a anului. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor si Senatul, in sesiune ordinara

Camera Deputatilor si Senatul incep, luni, a doua sesiune parlamentara ordinara a anului. in prima sedinta a fiecarei Camere se alege noua componenta a Birourilor permanente, adica vicepresedintii,.

Parlamentul Romaniei se reuneste luni in a doua sesiune ordinara a anului: Tariceanu este asteptat sa demisioneze de la sefia Senatului, in timp ce PSD este pe punctul sa piarda noi parlamentari

Parlamentul Romaniei incepe, luni, a doua sesiune ordinara a anului. Este de asteptat ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sa demisioneze de la sefia Senatului, avand in vedere ca formatiunea pe care o.

Noua repartizare a posturilor de conducere in Camera Deputatilor PSD a cedat USR un post de vicepresedinte

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, luni, noua repartizare a functiilor din conducerea forului legislativ pe grupuri parlamentare, fata de sesiunea parlamentara precedenta PSD cedand USR un post de vicepresedinte, scrie Agerpres.

Noua repartizare a posturilor de conducere din Camera Deputatilor. Eugen Nicolicea (PSD) pierde un post de vicepresedinte, in favoarea lui Vlad Durus (USR)

UPDATE: Eugen Nicolicea este social-democratul care va pierde postul de vicepresedinte, urmand ca acesta sa fie preluat de deputatul USR Vlad Durus, potrivit dcnews. ro. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )