Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua repartizare a posturilor de conducere din Camera Deputatilor. Eugen Nicolicea (PSD) pierde un post de vicepresedinte, in favoarea lui Vlad Durus (USR)

B1 B1,
Noua repartizare a posturilor de conducere din Camera Deputatilor. Eugen Nicolicea (PSD) pierde un post de vicepresedinte, in favoarea lui Vlad Durus (USR)

UPDATE: Eugen Nicolicea este social-democratul care va pierde postul de vicepresedinte, urmand ca acesta sa fie preluat de deputatul USR Vlad Durus, potrivit dcnews. ro. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a. continuă pe B1

Noua repartizare a posturilor de conducere in Camera Deputatilor PSD a cedat USR un post de vicepresedinte

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, luni, noua repartizare a functiilor din conducerea forului legislativ pe grupuri parlamentare, fata de sesiunea parlamentara precedenta PSD cedand USR un post de vicepresedinte, scrie Agerpres.

Noua repartizare a posturilor in Biroul permanent

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, luni, noua repartizare a functiilor din conducer.

Camera: Noua repartizare a posturilor in Biroul Permanent. PSD a cedat USR un post de vicepresedinte

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, luni, noua repartizare a functiilor din conducerea forului legislativ pe grupuri parlamentare, fata de sesiunea parlamentara precedenta PSD cedand USR un post de vicepresedinte, scrie Agerpres.

Camera Deputatilor si Senatul, in sesiune ordinara

Camera Deputatilor si Senatul incep, luni, a doua sesiune parlamentara ordinara a anului. in prima sedinta a fiecarei Camere se alege noua componenta a Birourilor permanente, adica vicepresedintii,.

Camera Deputatilor si Senatul, in sesiune ordinara de luni

Camera Deputatilor si Senatul incep, luni, a doua sesiune parlamentara ordinara a anului.

Surse. Varujan Vosganian, la un pas sa fie mazilit din functia de lider de grup al ALDE din Camera Deputatilor

Mai multi alesi ALDE au incercat sa-l mazileasca pe vicepresedintele partidului, Varujan Vosganian, din functia de lider de grup. Nemultumiti de alianta cu Ponta, mai multi deputati ALDE au votat inlaturarea lui Vosganian, insa cei loiali lui Tariceanu au parasit intentionat sedinta, motiv pentru care nu a mai fost cvorum.

Toti posesorii de PERMIS DE CONDUCERE din Romania SE VOR iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! Asta da LOVITURA pentru SOFERII romani!

Panica pentru mai multi soferiromani, dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )