Libnet.ro
UNICEF

17:00

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump, in vederea destituirii. Acesta devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare (VIDEO)

B1 B1,
Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump, in vederea destituirii. Acesta devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare (VIDEO)

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a lui Donald Trump, pas extrem de important in procesul de demitere a acestuia din functia de presedinte al Statelor Unite. Alesii americani au decis, prin majo. continuă pe B1

VIDEO Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump in vederea demiterii

Membrii Camerei Reprezentantilor din Statele Unite au votat in cursul noptii de miercuri spre joi articolele de inculpare a presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere, in vederea demiterii acestuia. Casa Alba condamna votul din Camera Reprezentantilor de punere sub acuzare a presedintelui Trump. Reactia lui Donald Trump.

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump

Membrii Camerei Reprezentantilor din Statele Unite au votat, in cursul noptii de miercuri spre joi, ambele articole de inculpare a presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere, in vederea demiterii acestuia.

Donald Trump, al treilea presedinte SUA inculpat de Camera Reprezentantilor in 243 de ani de istorie. Andrew Johnson si Bill Clinton au fost achitati de Senat

Camera Reprezentantilor a votat, miercuri seara, pentru inculparea presedintelui SUA, astfel ca Donald Trump a devenit al treilea lider american din cei 243 de ani de istorie care este pus sub acuzare, iar soarta sa.

Punerea sub acuzare care dezbina Statele Unite: comparatii cu procesul lui Iisus si sustinere de la Putin. Pe ce mai mizeaza democratii impotriva lui Donald Trump

Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

Vot istoric in SUA: Donald Trump, primul presedinte republican pus sub acuzare intr-o procedura de destituire. Ce urmeaza

O zi istorica la Washington! Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

Vladimir Putin, reactie surpriza dupa punerea sub acuzare a lui Donald Trump: Procedura de destituire impotriva presedintelui SUA se bazeaza pe acuzatii inventate

Vladimir Putin ii ia apararea lui Donald Trump, dupa ceCamera Reprezentantilor a votatpentru inculparea presedintelui american, in vederea destituirii. Alesii americani au decis, prin.

Destituirea presedintelui SUA a ajuns la votul din Camera Reprezentantilor: Care este desfasurarea de forte, ce arata calculele si cum s-ar putea transa soarta lui Trump

Camera Reprezentantilor, controlata de opozitia democrata, va da un vot istoric, miercuri seara, in procedura de destituire a presedintelui Donald Trump, care a fost acuzat formal de abuz de putere si.

Ce se intampla cu Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare

Presedintele american Donald Trump a fost pus sub acuzare miercuri de Camera Reprezentantilor pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului, intr-un vot care deschide calea unui proces de destituire in Senat, fostul om de afaceri denuntand imediat ura adversarilor sai politici, comenteaza AFP.

Numaratoare inversa pentru deschiderea procesului in cazul destituirii lui Donald Trump: contre dure intre democrati si republicani

Dupa trei luni de dezbateri tensionate in Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, procedura destituirii lui Donald Trump se pregateste sa treaca la etapa procesului in Senat, dominat de republicani. Ori cei din urma fac scut in jurul celui de-al 45-lea presedinte american.

Donald Trump, pus oficial sub acuzare. Senatul va decide in privinta destituirii sale

Democratii din Camera Reprezentantilor au obtinut miercuri seara voturile necesare punerii sub acuzare a presedintelui american, Donald Trump, in cadrul unei proceduri de destituire putin intalnite, transmit agentiile internationale de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )