Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump in vederea demiterii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump in vederea demiterii

Membrii Camerei Reprezentantilor din Statele Unite au votat in cursul noptii de miercuri spre joi articolele de inculpare a presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere, in vederea demiterii acestuia. Casa Alba condamna votul din Camera Reprezentantilor de punere sub acuzare a presedintelui Trump. Reactia lui Donald Trump. continuă pe Hotnews

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump

Membrii Camerei Reprezentantilor din Statele Unite au votat, in cursul noptii de miercuri spre joi, ambele articole de inculpare a presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere, in vederea demiterii acestuia.

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump, in vederea destituirii. Acesta devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare (VIDEO)

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a lui Donald Trump, pas extrem de important in procesul de demitere a acestuia din functia de presedinte al Statelor Unite. Alesii americani au decis, prin majo.

Donald Trump, al treilea presedinte SUA inculpat de Camera Reprezentantilor in 243 de ani de istorie. Andrew Johnson si Bill Clinton au fost achitati de Senat

Camera Reprezentantilor a votat, miercuri seara, pentru inculparea presedintelui SUA, astfel ca Donald Trump a devenit al treilea lider american din cei 243 de ani de istorie care este pus sub acuzare, iar soarta sa.

Destituirea presedintelui SUA a ajuns la votul din Camera Reprezentantilor: Care este desfasurarea de forte, ce arata calculele si cum s-ar putea transa soarta lui Trump

Camera Reprezentantilor, controlata de opozitia democrata, va da un vot istoric, miercuri seara, in procedura de destituire a presedintelui Donald Trump, care a fost acuzat formal de abuz de putere si.

SUA: Camera Reprezentantilor a adoptat un pachet de cheltuieli de 1.400 de miliarde de dolari

Camera Reprezentantilor a adoptat marti un pachet de cheltuieli de 1. 400 de miliarde de dolari pentru a evita blocarea activitatilor guvernamentale, care va mari varsta minima la care vor putea fi cumparate produse din tutun la 21 de ani si va elimina permanent cateva taxe incluse in Obamacare, legea privind serviciile de sanatate, transmite Reuters.

Trump, prima reactie dupa punerea sub acuzare: Stanga radicala din Congres e roasa de invidie, ura si furie (VIDEO)

Stanga radicala din Congres este roasa de invidie, ura si furie, a sustinut presedintele american Donald Trump, dupa ce Camera Reprezentantilor, dominata de Opozitia democrata, a votat doua articole de.

Camera Deputatilor: Comisia pentru munca reia dezbaterile privind pensiile speciale

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor reia, marti, dezbaterile cu privire la doua proiecte de lege referitoare la pensiile speciale, initiate de PNL si, respectiv, USR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )