Libnet.ro
UNICEF

16:45

La caminul de batrani din Galati, 33 de persoane au murit de coronavirus

Antena3 Antena3,
La caminul de batrani din Galati, 33 de persoane au murit de coronavirus

Alti doi batrani, de 61 de ani si 97 de ani, au murit la caminul Sfantul Ilie din Galati, astfel ca numarul deceselor de acolo a ajuns la 33, in ultimele 24 de ore. continuă pe Antena3

inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati au murit. Bilantul a ajuns la 26 de decese

Inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID -19 au murit, bilantul deceselor la acel azil ajungand la 26. Este vorba despre doua femei de 81 si 85 de ani si de un barbat de 87 de ani, care se numara printre persoanele ale caror decese au fost anuntate sambata seara.

33 de varstnici internati la doua camine de batrani din Galati au murit dupa diagnosticarea cu COVID-19

Exista si vesti bune. 7 varstnici infectati cu noul coronavirus s-au vindecat si s-au intors in centrele de ingrijire unde beneficiaza de asistenta sociala si medicala.

Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Tutova a facut prima victima: un barbat de 82 de ani a murit in ziua in confirmarii diagnosticului

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat in aceasta seara alte cinci decese cauzate de COVID-19, printre acestea numarandu-se si un batran de la azilul din Tutova, judetul Vaslui, unde astazi au fost confirmate 11 imbolnaviri in randul beneficiarilor si al angajatilor.

Doua morti la caminul de batrani din Galati. Bilantul a ajuns la 23 de decese

Reprezentantii autoritatilor au anuntat ca doi batrani de la caminul privat au murit in ultimele 24 de ore ducand bilantul deceselor la 23.

Transmitere comunitara a coronavirusului in doua cartiere din Galati

Doua cartiere din Galati sunt monitorizate de autoritati, dupa ce Directia de Sanatate Publica a constatat ca exista transmitere comunitara a virusului COVID-19.

CORONAVIRUS |Transmitere comunitara a COVID-19 in doua cartiere din Galati. Recomandarile DSP pentru locuitorii din zonele afectate

Inca o zona din tara risca sa se transforme intr-un focar de coronavirus. Directia de Sanatate Publica DSP) Galati a transmis, sambata, ca in doua cartiere din municipiul resedinta de judet.

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, de coronavirus. Ma duc la terapie intensiva si nu ma mai intorc

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, din cauza coronavirusului. Moartea sa a fost deplansa de insusi primarul Londrei, Sadiq Khan.

Rugaciune pentru ploaie, organizata de un preot pe un camp din Galati

Un preot din judetul Galati a organizat o slujba pentru ploaie pe un camp situat in apropierea unei localitati. La rugaciune au participat ajutoarele preotului si primarul comunei. Oamenii spun ca doar Dumnezeu ii mai poate ajuta sa treaca peste perioada de seceta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )