Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati au murit. Bilantul a ajuns la 26 de decese

Hotnews Hotnews,
 inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati au murit. Bilantul a ajuns la 26 de decese

Inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID -19 au murit, bilantul deceselor la acel azil ajungand la 26. Este vorba despre doua femei de 81 si 85 de ani si de un barbat de 87 de ani, care se numara printre persoanele ale caror decese au fost anuntate sambata seara. continuă pe Hotnews

Alte trei persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 87

Inca trei persoane si-au pierdut viata din cauza contaminarii cu COVID-19. intr-un caz este vorba despre o femeie de 61 ani, din Chisinau. Ea mai suferea de diabet zaharat si hipertensiune gr.

inca trei medici de la Spitalul Judetean din Pitesti, depistati cu noul coronavirus prin teste rapide. Alte 28 de cadre medicale din Arges sunt confirmate PCR

Creste numarul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti infectat cu noul coronavirus. inca trei medici au fost confirmati cu noul coronavirus, potrivit testelor rapide efectuate miercuri in unitate. Acestia se adauga celor 12 cadre medicale din spital confirmate prin testare PCR.

inca un deces la caminul de batrani Sf.Ilie din Galati. Numarul total al varstnicilor care au murit dupa infectarea cu coronavirus a ajuns la 21

In urma retestarii, alti 17 batrani din azilul privat si 2 persoane din randul personalului au fost diagnosticati cu COVID-19 si urmeaza sa fie internati pentru tratament medical.

Doua morti la caminul de batrani din Galati. Bilantul a ajuns la 23 de decese

Reprezentantii autoritatilor au anuntat ca doi batrani de la caminul privat au murit in ultimele 24 de ore ducand bilantul deceselor la 23.

CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 56 si 82 de ani, din judetele Timis si Mures. Astfel,.

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit in Romania, iar bilantul ajunge la 527 decese

Alte trei persoane infectate cu coronavirus au murit in Romania, anunta, joi, Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul creste astfel la 527 decese.

Transmitere comunitara a coronavirusului in doua cartiere din Galati

Doua cartiere din Galati sunt monitorizate de autoritati, dupa ce Directia de Sanatate Publica a constatat ca exista transmitere comunitara a virusului COVID-19.

inca doua decese la caminul privat de ingrijire a batranilor din Galati. Numarul varstnicilor care si-au pierdut viata a ajuns la 23

In urma retestarii, alti 17 beneficiari au fost confirmati pozitiv cu COVID-19 si urmeaza sa fie internati in spital pentru a primi tratament medical. Din randul personalului, alte doua persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aju.

inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in R. Moldova urca la 82

Inca doua decese au fost inregistrate in R. Moldova. intr-un caz este vorba depre o femeie de 67 de ani, din Edinet, care mai suferea de insuficienta renala si diabet zaharat. in alt caz este vorba despre un barbat de 75 ani, din Stefan Voda. Acesta mai suferea de pneumonie polisegmentara bilaterala, evolutie grava, si insuficienta respiratorie gr III.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )