Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat in Salonta. Cel putin o persoana este prinsa sub autovehicul

Hotnews Hotnews,
 Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat in Salonta. Cel putin o persoana este prinsa sub autovehicul

Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat, joi, in orasul Salonta, din judetul Bihor, iar cel putin o persoana a fost prinsa sub autovehicul, echipaje ale pompierilor deplasandu-se spre locul accidentului, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

UPDATE Un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat in Salonta. O femeie si nepoata ei au murit in accident

O femeie si nepoata ei au murit dupa ce un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat, joi, in orasul Salonta, din judetul Bihor, informeaza News. ro. Camionul a fost ridicat de o macara, insa pompierii intervin in continuare pentru indepartarea pietrisului pentru a se asigura ca nu mai sunt si alte victime.

Explozie intr-un depozit de artificii. Cel putin 12 morti si peste 30 de raniti

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, intre care cinci copii, si alte 30 au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla, la mai putin de.

UNTRR solicita extinderea perioadei de plafonare a tarifelor RCA cu cel putin 3 luni

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului extinderea perioadei de plafonare a tarifelor asigurarilor RCA cu cel putin trei luni, in conditiile in care imprejurarile care au determinat adoptarea Hotararii privind stabilirea tarifelor de prima maxime RCA nu s-au modificat, se arata intr-un comunicat al UNTRR, trimis Redactiei.

Explozie la un depozit de artificii din Mexic. Cel putin 12 morti si 30 de raniti

Cel putin 12 oameni au fost ucisi, inclusiv cinci copii, iar alte 30 de persoane au fost ranite intr-o explozie produsa luni noaptea la un depozit de artificii din statul mexican Puebla.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 20 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

Atentat terorist in Thailanda! Cel putin 42 de raniti, dupa doua explozii intr-un centru comercial - FOTO

Cel putin 42 de persoane au fost ranite, in urma unei exploxii care s-a produs intr-o zona turistica din sudul Thailandei, potrivit The Independent. Potrivit presei, incidentele au avut loc.

Criza se adanceste: in plina epidemie de rujeola, vaccinul impotriva rujeolei lipseste din cel putin zece judete

Criza vaccinurilor continua. Desi epidemia de rujeola face victime de anul trecut, vaccinul impotriva acestei boli periculoase lipseste din cel putin zece judete, iar probleme sunt cu toate vaccinurile din sc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )