Libnet.ro
UNICEF

23:15

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

România Liberă România Liberă,
Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa.

A inceput batalia electorala in Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a a dizolvat parlemantul, guvernul Cameron si-a prezentat demisia

In Marea Britanie s-a dat startul startul campaniei electorale pentru alegerile generale din 7 mai. Premierul britanic David Cameron a prezentat luni demisia guvernului sau Reginei Elisabeta, iar Parlamentul a fost dizolvat de suverana. Potrivit sondajelor, conservatorii la putere) si laburistii in opozitie) se afla intr-o cursa foarte stransa, intr-un peisaj politic atat de fragmentat.

Marea Britanie: Partidul Laburist sustine ca iesirea din UE va afecta companiile britanice

Partidul Laburist din Marea Britanie a afirmat in prima zi a campaniei electorale pentru alegerile legislative ca iesirea din Uniunea Europeana este cel mai mare risc pentru companiile britanice, informeaza.

Parlamentul britanic a fost DIZOLVAT. Campania pentru legislativele din 7 mai a fost lansata oficial

Parlamentul britanic a fost dizolvat luni, moment care marcheaza inceputul campaniei pentru alegerile legislative de la 7 mai, informeaza Sky News. Premierul britanic, David Cameron, s-a intalnit.

in Marea Britanie a fost adoptata legea sclaviei moderne: Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata

Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata, conform unei noi legi adoptate de Marea Britanie, informeaza The Guardian. Legea sclaviei moderne prevede o crestere a pedeapsei maxime pentru traficantii de.

Marea Britanie devine prima tara unde digitalul atrage jumatate din cheltuielile totale de publicitate - estimari eMarketer

Marea Britanie va deveni, anul acesta, prima tara din lume unde jumatate din totalul cheltuielilor de publicitate se indrepta spre medii digitale, potrivit unor evaluari eMarketer, citate vineri de The Guardian. Explozia cheltuielilor pentru reclama in aceste medii se datoreaza cresterii rapide in popularitate in cazul smartphone-urilor si tabletelor.

Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata in Marea Britanie

Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata, in baza unei noi legi adoptate de Marea Britanie in incercarea de a combate acest fenomen.

UNPR, pe liste comune cu PSD la alegerile locale din vara lui 2016

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va merge pe liste comune cu Partidul Social Democrat la alegerile locale din vara anului viitor, potrivit declaratiei facute vineri de vicepresedintele UNPR, senatorul.

PSD si UNPR, liste comune la alegerile locale din 2016

Senatorul UNPR, Serban Mihailescu, a anuntat, vineri, ca formatiunea sa va merge pe liste comune cu PSD la alegerile locale din vara anului 2016.

FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au aprobat, luni, in unanimitate Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )