Libnet.ro
UNICEF

15:01

Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata in Marea Britanie

Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata, in baza unei noi legi adoptate de Marea Britanie in incercarea de a combate acest fenomen. continuă pe România Liberă

in Marea Britanie a fost adoptata legea sclaviei moderne: Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata

Traficantii de persoane risca inchisoarea pe viata, conform unei noi legi adoptate de Marea Britanie, informeaza The Guardian. Legea sclaviei moderne prevede o crestere a pedeapsei maxime pentru traficantii de.

Marea Britanie devine prima tara unde digitalul atrage jumatate din cheltuielile totale de publicitate - estimari eMarketer

Marea Britanie va deveni, anul acesta, prima tara din lume unde jumatate din totalul cheltuielilor de publicitate se indrepta spre medii digitale, potrivit unor evaluari eMarketer, citate vineri de The Guardian. Explozia cheltuielilor pentru reclama in aceste medii se datoreaza cresterii rapide in popularitate in cazul smartphone-urilor si tabletelor.

Marea Britanie antreneaza fortele opozitiei moderate din Siria

Marea Britanie va trimite instructori militari pentru antrenarea militiilor opozitiei moderate din Siria care lupta impotriva retelei teroriste Stat Islamic, anunta ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, informeaza Mediafax.

Preturile de consum din Marea Britanie au stagnat pentru prima oara in istorie

Preturile de consum din Marea Britanie au stagnat, in luna februarie, pentru prima data din 1960 de cand Biroul de Statistica de la Londra calculeaza acest indicator), ca urmare a declinului preturilor alimentelor si bauturilor nealcoolice, potrivit Mediafax.

Este necesara imbunatatirea perceptiei asupra cetatenilor romani care lucreaza in Marea Britanie

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu i-a transmis omologul sau britanic, Philip Hammond, ca autoritatile britanice trebuie sa se implice in cooperarea pentru imbunatatirea perceptiei asupra cetatenilor romani care lucreaza in Marea Britanie.

UPDATE Inca o mega tranzactie IT in Marea Britanie: Hutchinson Whampoa cumpara operatorul britanic O2 pentru 10,5 miliarde lire sterline

Grupul Hutchison Whampoa, detinut de Li Ka-shing, cel mai bogat om din Asia, este foarte aproape de finalizarea tranzactiei cu grupul spaniol Telefonica pentru achizitia operatorului britanic de telefonie mobila O2, pentru 10,5 miliarde lire sterline 15,7 miliarde dolari), conform unor surse citate de Financial Times, informeaza Reuters. Hutchison Whampoa detine deja pe piata britanica operatorul mobil Three, iar in urma achizitiei O2, cele doua operatiuni vor fuziona creand cel mai mare operator mobil britanic cu peste 31 milioane de utilizatori. UPDATE Grupul Telefonica a anuntat ca a incheiat tranzactia prin care isi va vinde divizia de telefonie mobila O2 din Marea Britanie catre Hutchison Whampoa pentru 10,25 miliarde lire sterline 15,2 miliarde dolari), informeaza Reuters.

Marea Britanie ar pierde 84 de miliarde de dolari pe an, daca ar iesi din Uniunea Europeana

Marea Britanie ar putea pierde pana la 56 de miliarde de lire sterline 84 de miliarde de dolari) pe an pana in 2030, daca va iesi din Uniunea Europeana, potrivit unui raport publicat ieri de centrul de reflectie Open Europe, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )