Libnet.ro
UNICEF

17:15

Parlamentul britanic a fost DIZOLVAT. Campania pentru legislativele din 7 mai a fost lansata oficial

Antena3 Antena3,
Parlamentul britanic a fost DIZOLVAT. Campania pentru legislativele din 7 mai a fost lansata oficial

Parlamentul britanic a fost dizolvat luni, moment care marcheaza inceputul campaniei pentru alegerile legislative de la 7 mai, informeaza Sky News. Premierul britanic, David Cameron, s-a intalnit. continuă pe Antena3

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

Renumitul medic Maciej Lesiak sustine un seminar gratuit pentru cardiologii din Romania

Renumitul medic cardiolog Prof. Maciej Lesiak, directorul Laboratorului de Cateterizari din cadrul University Hospital of Lords Transfiguration din Poznan, Polonia, va sustine un seminar gratuit pentru cardiologii din Romania, la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES. Seminarul va avea ca tema provocarile anului 2015 in tratamentul afectiunilor cardiace cu stenturile bioresorbabile ABSORB.

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa.

Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinele hidrografice Olt si Neajlov

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare de cod galben de inundatii pentrru raurile din bazinele hidrografice Olt si Neajlov. Conform Agerpres, codul galben este valabil.

Pachete de Paste pentru nevoiasii din Navodari

Primaria Navodari va oferi, in perioada 6 8 aprilie, pachete pentru pensionari, persoane beneficiare de cantina sociala, beneficiari ai ajutoarelor sociale si pentru persoanele incadrate in grade de handicap,.

Ajutoare de Paste pentru nevoiasii din Navodari

Primaria Navodari continua acordarea pachetelor pentru pensionari, persoane beneficiare de cantina sociala, beneficiari ai ajutoarelor sociale si pentru persoanele incadrate in grade de handicap, proiect derulat la initiativa primarului Nicolae Matei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )