Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cand incep inscrierile pentru admiterea la facultatile din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cand incep inscrierile pentru admiterea la facultatile din Bucuresti

Inscrierile pentru admiterea la universitatile bucurestene incep lunea viitoare. Astfel, in intervalul 13 - 20 iulie viitorii studenti se pot inscrie la facultatile Universitatii din Bucuresti, urmand ca examenele de admitere sa aiba loc in perioada 21 - 26 iulie. continuă pe România Liberă

FOTO. Inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Iohannis: Romania este un aliat credibil

Cele doua Comandamente NATO din Bucuresti au fost declarate oficial gata de lupta, intr-o ceremonie la care a asistat, vineri, si presedintele Klaus Iohannis.

FOTO. Iohannis asista la inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Romania este un aliat credibil

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, vineri, la ora 10, la sediul Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est MND-SE HQ) din Bucuresti.

Robert Negoita pledeaza pentru corelarea salariilor din administratia locala si centrala

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, a pledat astazi pentru corelarea salariilor din administratia locala si centrala, el atragand atentia ca diferentele salariale existente in Romania in acest sector nu se regasesc in alte tari civilizate, potivit unor surse din presa.

Barbatul care a incercat sa jefuiasca o banca din Bucuresti cu un pistol cu bile, prins de politie cand se pregatea sa fuga din tara

Barbatul care a incercat sa jefuiastca o unitate BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de politie, joi, in zona granitei de Vest a Romaniei, El urmeaza sa fie dus la audieri la sediul Politiei Capitalei.

Incident la Ambasada SUA din Bucuresti. O persoana a fost transportata de urgenta la spital

Ziua Nationala a SUA a fost sarbatorita in avans vineri la Ambasada SUA de la Bucuresti. La eveniment a participat presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos. Peste 5. 000 de invitati au.

Sapte angajati ai Complexului Sf. Maria din Bucuresti, arestati preventiv

Sapte angajati ai Complexului de Servicii Sociale Sfanta Maria din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 1 au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar ce vizeaza presupuse infractiuni de rele tratamente aplicate minorului, abuz in serviciu si delapidare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )