Libnet.ro
UNICEF

17:00

Incident la Ambasada SUA din Bucuresti. O persoana a fost transportata de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Incident la Ambasada SUA din Bucuresti. O persoana a fost transportata de urgenta la spital

Ziua Nationala a SUA a fost sarbatorita in avans vineri la Ambasada SUA de la Bucuresti. La eveniment a participat presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos. Peste 5. 000 de invitati au. continuă pe Antena3

FOTO. Inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Iohannis: Romania este un aliat credibil

Cele doua Comandamente NATO din Bucuresti au fost declarate oficial gata de lupta, intr-o ceremonie la care a asistat, vineri, si presedintele Klaus Iohannis.

Furtuna a facut prapad in Capitala! Interventii ISU in 35 de zone din Bucuresti (VIDEO - imagini trimise de telespectatori)

Situatie disperata in Capitala. Dupa o furtuna de doar cinci minute, 35 de zone din Bucuresti au fost inundate; printre acestea, Calea Dorobanti, Pasajul Victoria sau zona Garii de Nord. Aici, din cauza.

Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomati american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova

Un agent FSB ex-KGB) a batut un diplomati american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova, scrie The Washington Post, care citeaza patru oficiali americani informati despre acest incident.

Un agent FSB (ex-KGB) a batut un diplomat american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova

Un agent FSB ex-KGB) a batut un diplomat american care incerca sa intre in ambasada americana din Moscova, scrie The Washington Post, care citeaza patru oficiali americani informati despre acest incident.

Un adevarat arsenal de arme au fost descoperite la un hotel de lux din Bucuresti in urma unor perchezitii

Peste 50 de arme au fost descoperite de politisti in urma unor perchezitii la un hotel de lux din Bucuresti. Armele erau ascunse intr-un magazin in care se vindeau obiecte vestimentare si de.

FOTO. Iohannis asista la inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Romania este un aliat credibil

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, vineri, la ora 10, la sediul Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est MND-SE HQ) din Bucuresti.

Medic militar din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Procurorii DNA l-au retinut astazi pe Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Cele doua Comandamente NATO din Bucuresti sunt gata de lupta. Anuntul oficial va fi prezentat vineri

Cele doua structuri NATO din Bucuresti, Comandamentul Multinational de Divizie Sud - Est si Unitatea de Integrare a Fortelor NATO sunt gata de lupta.

Ziua Nationala a SUA, sarbatorita in avans la Ambasada SUA de la Bucuresti. Klemm: Impreuna putem avea o contributie decisiva la asigurarea unei Europe intregi, libere si in pace/ Iohannis: SUA reprezinta pentru Romania un garant al securitatii statului,

Ziua Nationala a SUA a fost sarbatorita vineri seara la Ambasada SUA de la Bucuresti. La eveniment au luat parte presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos dar si procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, gazda evenimentului fiind ambasadorul SUA Hans Klemm. Cu aceasta ocazie, ambasadorul SUA a felicitat parteneriatul romano-american si a declarat ca tarile noastre pot avea, impreuna, o contributie decisiva la asigurarea unei Europe intregi, libere si in pace. La randul, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Statele Unite reprezinta un garant al securitatii statului roman.

in Olanda au aparut afise OSTILE la adresa romanilor. Cum explica Ambasada Olandei la Bucuresti

Ambasada Olandei la Bucuresti anunta ca afisele ostile la adresa romanilor. care au aparut pe teritoriul Olandei, nu au nicio legatura cu Guvernul Olandei sau cu pozitia oficiala a acestei tari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )