Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cand se intoarce acasa Simona Halep. Va fi primita cu covorul rosu

Antena3 Antena3,
Cand se intoarce acasa Simona Halep. Va fi primita cu covorul rosu

Simona Halepse intoarce acasa dupacastigarea trofeului laWimbledon. Marea campioana va ajunge luni la Bucuresti, in jurul ore 17:00, cu o cursa de la Londra. Simona Halep va fi primita la. continuă pe Antena3

DigiSport: Simona Halep, jefuita de englezi! Suma reala castigata de Simo, dupa performanta uriasa de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si, alaturi de trofeu, a primit si un CEC important, de 2. 6 milioane de euro. Totusi, romanca de 27 de ani se va intoarce acasa cu o suma mult mai mica.

Simona Halep revine luni in Romania

Simona Halep va reveni acasa, luni dupa-amiaza, cu trofeul pe care l-a cucerit la Wimbledon.

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Serena Williams, DECLARATIE fair-play dupa ce a fost spulberata de Simona Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte.

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

FOTO Cum arata Simona Halep atunci cand Serena Williams castiga primul Grand Slam din cariera ei

Simona Halep si Serena Williams joaca azi, de la ora 16. 00, cu trofeul pe masa, in finala turneului de la Wimbledon.

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

Ce este clubul exclusiv in care a intrat Simona Halep dupa ce a castigat la Wimbledon. All England Club are doar 566 de membrii in intreaga lume

Simona Halep27 ani, 7 WTA) a castigat, sambata, finala feminina de la Wimbledon, cu Serena Williams37 ani, 10 WTA), scor 6-2,6-2. Victoria a reprezentat si titlul de regina tenisului moondial, dar si accederea constantencei in exclusivistul All England Club, care are doar 556 de membrii in intreaba lume. Ce este clubul exclusivist in care a .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )