Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cand ar urma televiziunea publica din Grecia sa isi reia emisia.

România Liberă România Liberă,
Cand ar urma televiziunea publica din Grecia sa isi reia emisia.

Televiziunea publica greceasca ar urma sa isi reia difuzarea programelor in aceasta saptamana, la circa o luna de la inchiderea posturilor publice ERT, scrie b1. ro. Anuntul a fost facut de ministrul responsabil de audiovizualul public din Grecia, Pantelis Kapsis, la o emisiune a unui post de radio din Atena, in care oficialul a raspuns unor intrebari legate de reluarea emisiei televiziunii publice, care a fost inchisa pe 11 iunie. Va fi vorba despre o grila de programe temporara, pana la . continuă pe România Liberă

Televiziunea publica din Grecia ar putea sa isi reia emisia in aceasta saptamana

Televiziunea publica din Grecia ar urma sa reinceapa sa difuzeze programe din aceasta saptamana, la aproape o luna de la inchiderea intempestiva a posturilor publice ERT, informeaza AFP, citata de.

Televiziunea publica din Grecia ar urma sa isi reia emisia in aceasta saptamana

Televiziunea publica din Grecia ar urma sa reinceapa sa difuzeze programe din aceasta saptamana, la aproape o luna de la inchiderea intempestiva a posturilor publice ERT, informeaza AFP.

Grecia: Televiziunea publica ar urma sa isi reia emisia in aceasta saptamana

Televiziunea publica greceasca ar urma sa isi reia difuzarea programelor in aceasta saptamana, la circa o luna de la inchiderea posturilor publice ERT. Anuntul a fost facut de ministrul responsabil de.

Zeci de mii de bugetari din Grecia au intrat in greva

Zeci de mii de angajati ai sectorului bugetar din Grecia au intrat in greva, astazi, pentru a denunta noile masuri de austeritate negociate cu creditorii internationali, relateaza AFP.

Zeci de mii de angajati din Grecia au intrat in greva, denuntand noile masuri de austeritate

Zeci de mii de angajati ai sectorului bugetar din Grecia au intrat in greva luni pentru a denunta noile masuri de austeritate negociate cu creditorii internationali, informeaza AFP. Aproximativ.

Cele mai mari banci din Grecia vor depune oferte pentru preluarea Hellenic Postbank

Reprezentantii Eurobank Ergasias, Alpha Bank, Bancii Nationale a Greciei, si Piraeus Bank au anuntat ca vor urma sa depuna oferte seperate pentru preluarea bancii de stat Hellenic Postbank, relateaza Bloomberg.

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au fost raniti in urma unui conflict din curtea unitatii

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii, reprezentantii penitenciarului sustinand ca nu se.

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit ieri, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters.

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Update 11:05 Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, ieri, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat astazi presedintele general al companiei sud-coreene Asiana Airlines, potrivit surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )