Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cand vine iarna in Romania! Ce pericole ne asteapta din cauza vortexului polar

Playtech Playtech,
Cand vine iarna in Romania! Ce pericole ne asteapta din cauza vortexului polar

Iarna pare sa se apropie cu pasi tot mai repezi de teritoriul Romaniei, pentru ca urmeaza schimbari majore de temperatura, la nivelul intregii tari. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca va exista si un val de aer polar, in weekendul ce urmeaza, dar si ca vor pica diverse forme de precipitatie, pe parcursul . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Cand loveste iarna in Romania. Unde se schimba vremea radical si in ce zone sunt anuntate ninsori

Un val de aer rece loveste Romania in weekend. Vremea se va raci mai intai in jumatatea de nord, apoi si in restul teritoriului. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile vor fi apropiate de pragul inghetului in Maramures, Transilvania, nordul Moldovei si in zonele montane.

Caz revoltator la PASCANI! Un baietel de 7 ani A MURIT de VARICELA din cauza unui sistem bolnav cronic! Defibrilatorul, carat pe brate 5 etaje in 40 de minute (VIDEO)

Caz incredibil in Romania secolului XXI. Un copil de 7 ani din Pascani a murit de varicela din cauza unui sistem bolnav cronic. in seara de sambata, la nici doua sapatmani de cand si-a serbat ziua de.

DIN CAUZA DECLINULUI VANZARILOR: PSA vrea sa renunte la una din societatile sale mixte din China

Grupul auto francez PSA se pregateste de vanzarea participatiei sale de 50% din societatea mixta infiintata in urma cu opt ani impreuna cu partenerul chinez Chongqing Changan Automotive, din cauza declinului vanzarilor.

Eurovision 2020. Ungaria anunta retragerea sa, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay

Concursul Muzical Eurovision se va desfasura in 2020 fara Ungaria, care si-a anuntat retragerea, din cauza ca aceasta competitie a devenit prea gay. Eurovision 2020: Ungaria s-a retras, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay Concursul Muzical Eurovision este o competitie anuala desfasurata intre multe dintre tarile care sunt membre active ale Uniunii .

Calvarul bucurestenilor continua. RADET anunta noi opriri a furnizarii agentului termic din cauza unor lucrari de reparatii

Mii de bucuresteni au fost lasati si marti fara apa calda sau caldura din cauza unor lucrari de reparatii sau din cauza remedierii unor avarii in reteaua de termoficare care au cauzat oprirea furnizarii.

Kelemen: Echilibrul convietuirii romano-maghiare poate deveni fragil din cauza prejudecatilor

Echilibrul convietuirii romano-maghiare poate deveni fragil foarte rapid, asa cum s-a intamplat in 1990 la Targu Mures sau in acest an la Valea Uzului, din cauza unor prejudecati care nu au fost abordate cu sinceritate, atrage atentia liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Madonna si-a anulat mai multe concerte din cauza unor dureri coplesitoare

Cantareata Madonna si-a anulat mai multe concerte pe care trebuia sa le sustina in orasul american Boston, din cauza unor dureri coplesitoare, dar nu a precizat motivele problemelor sale de sanatate, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea .

Buzau: 4.000 de familii, institutii si scoli sunt fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Circa 4. 000 de familii din Buzau nu beneficiaza de apa calda si caldura din cauza unei avarii aparut.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )