Libnet.ro
UNICEF

00:07

Candidatii USL castiga localele partiale pentru primariile din doua comune din ...

România Liberă România Liberă,
Candidatii USL castiga localele partiale pentru primariile din doua comune din ...

Doi candidati USL au castigat, duminica, alegerile locale partiale organizate pentru primariile din comunele Pojejena, Caras-Severin, si Densus, Hunedoara, potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente, informeaza, luni, Mediafax. Candidatul declarat ales la alegerile pentru atribuirea mandatului de primar al comunei Pojejena, judetul Caras-Severin, este Mira Radovancovici - 1016 de voturi, care l-a invins pe candidatul PDL, Miladin Simonovici - 762 de voturi . Prezenta la vot . continuă pe România Liberă

Alegeri partiale in doua comune, castigate de candidatii USL. In comuna Pojejena a castigat alegerile sotia fostului primar, aflat acum la inchisoare pentru contrabanda cu tigari

In comuna Pojejena din judetul Caras-Severin si in comuna Densus, judetul Hunedoara, au avut loc alegeri locale partiale pentru functia de primar duminica, in ambele circumscriptii castigand candidatii USL. De remarcat ca in comuna Pojejena noul primar este Mira Radovancovici USL), sotia fostului primar PDL Omer Radovancovici - aflat acum in inchisoare pentru contrabanda cu tigari. Omer Radovancoviciera supranumit in zona Printul Clisurii, si a fost apropiat de Sorin Frunzaverde, alaturi de care a pozat pentru afise electorale in campania din 2008.

Dosarul arme pentru opozitia din Siria tergiverseaza.

In timp ce razboiul din Siria face ravagii, la Bruxelles persista divergentele europenilor privind ridicarea embargoului armelor pentru insurgentii sirieni. O ziarista a fost ucisa in apropiere de orasul strategic Qousseir, pe care armata si Hezbollahul libanez sunt pe cale sa-l cucereasca de la rebeli, iar corespondentii Le Monde aflati clandestin in regiunea Damasc declara ca fortele lui Assad folosesc arme chimice. In Siria, armata a incercuit aeroportul militar din Dabaa, care folosea .

Anunt important de la UEFA pentru echipele din Europa League

Forul care se ocupa de destinele fotbalului la nivel european a anuntat, vineri, ca incepand din 2015 castigatoarea Europa League va avea locul asigurat in proxima editie a Champions League.

CE adopta o restrictie privind utilizarea a trei pesticide nocive pentru albinele din Europa

Comisia Europeana CE) a adoptat o restrictie privind utilizarea a trei pesticide din familia neonicotinoidelor, identificate drept nocive pentru populatia de albine din Europa, arata un comunicat de presa.

Tragere la sorti buna pentru jucatoarele din Romania

Sortii au fost blanzi cu jucatoarele din Romania intrate direct pe tabloul principal de la Roland Garros.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )