Libnet.ro
UNICEF

09:30

Candidatul Romaniei pentru postul de comisar european va fi audiat in Comisia Transporturi a Parlamentului European in 14 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Candidatul Romaniei pentru postul de comisar european va fi audiat in Comisia Transporturi a Parlamentului European in 14 noiembrie

Candidatul Romaniei pentru functia de comisar european va fi audiat in Comisia de Transporturi a Parlamentului European in 14 noiembrie, a declarat miercuri pentru HotNews. ro europarlamentarul Marian-Jean Marinescu. continuă pe Hotnews

VIDEO Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european care vor fi trimise la Bruxelles, anunta Ludovic Orban

Guvernul va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban miercuri, la finalul primei sedinte oficiale a Cabinetului PNL, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul Orban va trimite astazi propunerea lui Siegfried Muresan pentru postul de comisar european

Guvernul Orban va trimite astazi propunerea lui Siegfried Muresan pentru postul de comisar european , potrivit unor surse citate de Reuters.

Europarlamentarul Adina Valean, acceptata de catre presedintele Comisiei Europene pentru functia de comisar european Cine este Adina Valean - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean a fost acceptata de catre presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european pentru Transporturi, au anuntat reprezentantii CE. Acestia precizeaza ca cei doi candidati propusi de Guvernul Orban - Adina Valean si Siegfried Muresan - au avut astazi interviuri cu presedintele ales al CE.

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea Adinei Valean pentru postul de comisar european

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea europarlamentarului PNL Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Conform CE, atat Sigfried Muresan, cat si Adina Valean s-au descurcat bibe la interviuri, Preledintele ales al CE optand pentru Valean, prezentata drept un europarlamentar experimentat.

Premierul Orban: Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina.

Radu Tudor: Adina Valean, favorita pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PNL Adina Valean devine optiunea principala pentru pozitia de comisar european, in conditiile in caresurse politice liberale de la Bucuresti afirmau ca europarlamentarul Sigfried Vasile.

Adina Valean, favorita pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PNL Adina Valean devine optiunea principala pentru pozitia de comisar european, in conditiile in caresurse politice liberale de la Bucuresti afirmau ca europarlamentarul Sigfried Vasile.

Deputat PNL: Guvernul va nominaliza candidatul pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Care sunt prioritatile echipei Orban

Deputatul PNL Antoneta Ionita sustine ca noul Guvern se ocupa de rezolvarea propunerii unui comisar european din partea Romaniei, dar si ca va incerca sa vina cat mai repede cu rectificarea bugetara si de elaborarea bugetului pe 2020.

Anuntul lui Ludovic Orban: Adina Valean si Siegfried Muresan propunerile Romaniei pentru comisarul european

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, ca propunerile Romaniei pentru postul de comisar european pe Transporturi sunt.

Adina Valean a fost acceptata pentru functia de comisar european

Adina Valean, europarlamentar PNL, afost acceptata miercuri dupa-amiaza de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )