Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un cantec de sirena pentru Vasile Blaga.

România Liberă România Liberă,
Un cantec de sirena pentru Vasile Blaga.

Va sacrifica Vasile Blaga un posibil an al dreptei, de dragul unor orgolii personale sau, poate, constrans de contracte pe care oameni din preajma lui le au sau vor sa le aiba cu statul? O miscare surprinzatoare a venit din partea premierului Victor Ponta imediat dupa intrunirea recenta a BPN al PDL: invitatia de a discuta cu acest partid pe tema masurilor economice pentru sprijinirea mediului de afaceri din Romania si a celor pentru dezvoltarea clasei de mijloc. De ce . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: PNL-ul, aflat in deruta, este condus de Ponta. ...

Vasile Blaga, presedintele PDL este de parere ca, daca va fi numita ministru al Transporturilor, Ramona Manescu va trebui sa fie calificata la locul de munca. Mai mult, liderul democrat-liberalilor crede ca PNL nu a anut niciun cuvant de spus in alegerea candidatului pentru MT. PNL-ul, aflat in deruta, este condus de Ponta. Ei nu mai au curaj sa propuna si propune Ponta. O sa vedem, din nou, calificarea la locul de munca a ministrului, a declarat, luni dimineata, Blaga. Vasile Blaga sustine .

Vasile Blaga: Ramona Manescu are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande ca ministru al Transporturilor

Presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga, a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National, ca Ramona Manescu - propunerea liberalilor acceptata de premier pentru Ministerul Transporturilor - are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru acest portofoliu, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )