Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de furtuni

Adevărul Adevărul,
Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla joi sub atentionate de tip nowcasting de Cod galben de furtuni. O astfel de atentionare a fost emisa si pentru Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Cel mai recent cutremur din sistemul de sanatate din Romania, suspiciunile privind spalarile de bani pe spinarea pacientilor, a substantelor dezinfectante diluate, reprezinta poate cel mai mare scandal din istoria recenta a sectorului. Ce.

Circulatia pe Transalpina este inchisa de peste o jumatate de an. Un nou strat de zapada s-a asternut pe cel mai inalt drum din tara

Circulatia pe Transalpina, cel mai inalt drum din tara, este inchisa de peste o jumatate de an si nu se va relua nici in acest weekend.

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si.

ANM a emis un cod galben de ploi si intensificari ale vantului valabil pentru jumatate din tara (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi. De marti vremea se strica. ANM a emis un cod galben de ploi si intensificari ale vantului valabil pentru jumatate din tara pentru 48 de ore, informeaza B1 TV. De asemenea,.

Bucurestiul, orasul cu cele mai mari probleme in trafic: care sunt sectoarele cu cele mai multe gropi din Capitala?

Peste 40. 000 de romani au semnalat nu mai putin de 15. 000 de alerte in ultimele luni in trafic, fie ca era vorba despre gropi, gunoaie, masini abandonate, blocaje rutiere sau chiar parcari abuzive.

Baietelul care a devenit celebru dupa ce si-a confectionat un tricou ca al lui Messi dintr-o punga, fortat sa se mute din tara. Marturia tatalui: Viata a devenit ingrozitoare pentru noi (VIDEO)

Familia baietelului de 5 ani din Afganistan care isi confectionase un tricou asemanator idolului sau, Messi, dintr-o punga, a fost nevoita sa se mute din tara dupa ce a primit mai multe amenintari te.

Aglomeratie pe soselele din tara, romanii se intorc din minivacanta de Paste

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, luni, se circula in coloana pe mai multe drumuri nationale dupa ce romanii care au petrecut minivacanta de Paste se intorc acasa, printre altele fiind aglomeratie pe DN1 Brasov-Bucuresti si pe DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti.

Loredana Albu (Hexi Pharma): Sa fim seriosi, nimeni nu este in niciun pericol! S-au trimis probe din mai multe loturi la analiza, in Germania. Productia si distributia dezinfectantilor a fost oprita (VIDEO)

Probe din mai multe loturi de dezinfectant produse de Hexi Pharma au fost trimise spre analiza la un laborator din Germania, a declarat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al firmei, Loredana Albu. Aceasta a.

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria.

Ce cauta OZN-uri in mai multe icoane cu rastignirea lui Iisus - FOTO

Credinta in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor a luat amploare mai ales in a doua jumatate a secolului trecut. Tot atunci au aparut mai multe secte ufolatre, asa zisele religii OZN, pentru care extraterestrii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )