Libnet.ro
UNICEF

14:00

Carantina pentru orasul Magurele din judetul Ilfov va fi ridicata la ora 22:00

Antena3 Antena3,
Carantina pentru orasul Magurele din judetul Ilfov va fi ridicata la ora 22:00

Carantina zonala pentru orasul Magurele va fi ridicata din 12 decembrie, ora 22:00, anunta Institutia Prefectului Judetul Ilfov . continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Carantina a fost prelungita cu inca 7 zile in localitatile Bragadiru si Chiajna din judetul Ilfov

Localitatile ilfovene Bragadiru si Chiajna se vor afla in carantina pentru inca sapte zile. Decizia de prelungire a carantinarii a fost anuntata vineri seara de prefectura judetului Ilfov. Masura.

Carantina prelungita in mai multe localitati din judetul Ilfov. Lista oraselor si comunelor afectate de restrictii

Prefectura Ilfov anunta ca a fost prelungita, pentru sapte zile, carantina in Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni.

Carantina a fost prelungita cu 7 zile in localitatea Berceni din judetul Ilfov

Prefectura Ilfov anunta ca masura carantinarii localitatii Berceni a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi seara, de la ora 22. Ordinul a fost semnat de Seful Departamentului pentru Situatii de.

Se cer inca 7 zile de carantina pentru orasul Slobozia. Ce rata de infectare se inregistreaza

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia ar putea fi prelungita, fiind a patra saptamana in care se aplica masuri stricte de prevenire a raspandirii coronavirusului, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a scazut abia la 6,16% la mia de locuitori.

Un sef de post din judetul Gorj, retinut de procurori

Seful Postului Politie Scoarta, din judetul Gorj, a fost retinut, joi seara, de procurori. El este acuzat de mai multe infractiuni.

Guvernul a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care sosesc in Romania vor sta in carantina pentru 14 zile

Guvernul a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care este necesara carantina timp de 14 zile, la intoarcerea in Romania. Persoanele care se intorc din aceste tari sunt obligate sa.

GABRIELA FIREA: Solutia de urgenta pentru criza salubritatii din Sectorul 1 - REBU sa stranga toate gunoaiele

Fostul primar general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, anunta ca a gasit solutia pentru rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 prin aprobarea unei hotarari care sa dea unda verde REBU in operatiunea de salubrizare a sectorului si solicita convocarea in regim de urgenta a unei sedinte a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotarare in acest sens.

Bursa: Pretul petrolului creste la peste 50 de dolari barilul pentru prima data din martie

Preturile petrolului au urcat aproape 3% joi, Brent crescand la peste 50 de dolari pe baril pentru prima data de la inceputul lunii martie, alimentat de speranta unei recuperari mai rapide a cererii, pe masura ce tarile incep sacampaniile de vaccinare, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )