Libnet.ro
UNICEF

21:30

Carantina prelungita in mai multe localitati din judetul Ilfov. Lista oraselor si comunelor afectate de restrictii

Adevărul Adevărul,
Carantina prelungita in mai multe localitati din judetul Ilfov. Lista oraselor si comunelor afectate de restrictii

Prefectura Ilfov anunta ca a fost prelungita, pentru sapte zile, carantina in Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni. continuă pe Adevărul

Carantina a fost prelungita cu 7 zile in localitatea Berceni din judetul Ilfov

Prefectura Ilfov anunta ca masura carantinarii localitatii Berceni a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi seara, de la ora 22. Ordinul a fost semnat de Seful Departamentului pentru Situatii de.

Ilfov: Carantina a fost prelungita in Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni

Masura de carantinare se prelungeste pentru o perioada de 7 zile, incepand cu data de 12 decembrie, ora 22:00, in urmatoarele localitati ilfovene: Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni, anunta Prefectura Ilfov.

CORONAVIRUS |Carantina a fost prelungita cu inca 7 zile in localitatile Bragadiru si Chiajna din judetul Ilfov

Localitatile ilfovene Bragadiru si Chiajna se vor afla in carantina pentru inca sapte zile. Decizia de prelungire a carantinarii a fost anuntata vineri seara de prefectura judetului Ilfov. Masura.

Carantina prelungita la Berceni, in Ilfov Rata de infectare in toate localitatile din jurul Capitalei

Carantina a fost prelungita cu sapte zile, incepand de joi, de la ora 22. 00, in comuna Berceni din judetul Ilfov, unde rata de infectare este de 7,66. Dintre localitatile din jurul Capitalei, cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 raportat la mia de locuitori este la Otopeni - 9,85, Bragadiru - 9,59 si Voluntari - 8,13.

CORONAVIRUS |Carantina a fost prelungita cu 14 zile in Cernavoda si inca 3 localitati din Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Constanta a decis in sedinta de vineri, 11 decembrie, prelungirea cu doua saptamani a carantinei in Cernavodasi inca 3 localitati din.

Carantina pentru orasul Magurele din judetul Ilfov va fi ridicata la ora 22:00

Carantina zonala pentru orasul Magurele va fi ridicata din 12 decembrie, ora 22:00, anunta Institutia Prefectului Judetul Ilfov .

inca o zi cu foarte multe infectari noi in Bucuresti. Judetele cu cele mai multe cazuri in 24 de ore

In Bucuresti autoritatile sanitare au descoperit, joi, 1. 762 de noi cazuri COVID-19, Capitala fiind pe prima pozitie a topului zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus. Pe locul 2 se afla judetul Ilfov cu 664 cazuri noi, iar pe locul 3 este judetul Constanta, cu 510 de cazuri noi.

Capitala se mentine pe primul loc privind numarul de noi infectari. Judetele cu cele mai multe cazuri in 24 de ore

In Bucuresti autoritatile sanitare au descoperit, sambata, 1. 156 de noi cazuri COVID-19, Capitala fiind pe prima pozitie a topului zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus. Pe locul 2 se afla judetul Constanta cu 437 cazuri noi, iar pe locul 3 este judetul Ilfov, cu 344 de cazuri noi.

Accident deosebit de grav in aceasta dimineata. Impact devastator intre un autobuz, un camion si o masina, in Braila. Mai multe persoane si-au pierdut viata

Un accident teribil a avut loc in cursul acestei dimineti, pe DN28, in judetul Braila. in urma imapctului dintre trei autotursime, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite. Centrul Infrotrafic a facut anuntul tragic, atragand atentia asupra cicrculatiei intrerupte in zona. Cum s-a produs nenorocirea Centrul Infrotrafic din Inspectoratul General al .

Un sef de post din judetul Gorj, retinut de procurori

Seful Postului Politie Scoarta, din judetul Gorj, a fost retinut, joi seara, de procurori. El este acuzat de mai multe infractiuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )