Libnet.ro
UNICEF

05:00

Carantina in toate spitalele din judetul Galati. Accesul vizitatorilor este interzis cel putin pana la 31 martie

Adevărul Adevărul,
Carantina in toate spitalele din judetul Galati. Accesul vizitatorilor este interzis cel putin pana la 31 martie

Masura face parte din programul national de combatere a epidemiei de coronavirus. De asemenea si toate activitatile de practica ale studentilor medicinisti din Galati au fost temporar anulate. La Galati a fost inregistrat pana acum un caz de infectare cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Penitenciarul Deva interzice accesul vizitatorilor care prezinta risc de infectie cu Coronavirus

Conducerea Penitenciarului Barcea Mare Deva a restrictionat accesul vizitatorilor, in coditiile pericolului reprezentat de raspandirea virusului COVID- 19.

EXCLUSIV Spitalele din Romania au suficiente aparate de ventilatie mecanica pentru a face fata epidemiei de coronavirus? Cum raspunde purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii

In contextul in care numarul pacientilor confirmati oficial cu noul tip de coronavirus a crescut in Romania in ultimele zile, tot mai multi se intreaba in ce masura spitalele din tara au o dotare.

Cat de pregatite sunt spitalele din Romania sa faca fata la epidemie: anuntul lui Victor Costache

In aceeasi conferinta de la sediul MAI, ministrul interimar al Sanatatii a facut cateva mentiuni legate de raspandirea coronavirus si de nivelul de pregatire al institutiilor de la noi. in conferinta de presa de la sediul MAI, ministrul Sanatatii a confirmat capacitatea institutiilor medicale de la noi de a gazdui bolnavi intr-o stare mai mult .

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

Un barbat din judetul Bacau si-a injunghiat fiul venit din Italia

Incident dramatic in judetul Bacau. Un barbat din comuna Livezi, in varsta de 50 de ani, si-a injunghiat fiul de 25 de ani, in urma unei discutii in contradictoriu.

Nivelul de poluare din judetul Ilfov a atins din nou cote ingrijoratoare, sambata seara, langa groapa de gunoi de la Vidra

Nivelul de poluare a atins din nou cote ingrijoratoare in judetul Ilfov, langa groapa de gunoi de la Vidra. Daca B1. RO indica initial ca limitele au fost depasite in noaptea de vineri spre sambata,.

Coronavirus: Toate spectacolele din martie de la Sala Palatului, amanate sau anulate. Primul concert amanat, cel al Boney M Lista completa

Toate cele 11 spectacole programate la Sala Palatului pana la 31 martie au fost anulate sau amanate in urma interzicerii evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti, pentru a evita raspandirea coronavirusului. Primul concert amanat este cel al trupei Boney M, programat pentru duminica seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )