Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care este cea mai bogata familie din Germania

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai bogata familie din Germania

Nepotii Magdei Goebbels, una dintre cele mai influente femei ale regimului nazist, au devenit cea mai instarita familie din Germania, cu o avere neta de aproximativ 31 miliarde de euro, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100,.

Ponta: Somajul este cea mai mare provocare pentru Europa. Despre Lukoil: Ca premier, ma preocupa si partea sociala

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul B1TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea maimare provocare pentru Europa. Daca pentru Romania este o mare problema, pentru alte tari, este o problema uriasa.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

Romanul care detine cel mai vechi laptop din lume il vinde. Cat costa aceasta piesa de istorie?

Iosif Bondici, din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, modelul Epson HX-20. Acum, el vinde laptopul, dar Playtech i-a aflat povestea inainte de acest moment. Iosif Bondici esteprofesor de electronica si vreasa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern. Epson HX-20esteconsiderat primul computer portabil din lume. A fost anuntat in anul 1981 si lansat comercial la nivel mondial in 1983. Bondici detine aparatul de doi ani. El a primit laptopul cadou [].

FOTO Botanistul Casei Regale a Marii Britanii: Mierea din Transilvania este, probabil, cea mai buna miere din lume!. Cum este promovat aurul dulce al Romaniei

O intreprindere sociala de pe Valea Barcaului, judetul Salaj, lanseaza un produs manifest, pledoarie pentru consumul responsabil de miere de albine, cumpararea de produse romanesti si sustinerea micilor producatori locali, la recomandarea botanistului Casei Regale a Marii Britanii, care apreciaza ca mierea din Transilvania este cea mai buna miere din lume.

Afacerile EY din Romania, cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est, dupa Turcia

ErnstYoung EY) a raportat in anul fiscal 2014 venituri globale de 27,4 miliarde de dolari, o crestere cu 6,8% fata de anul trecut. Biroul din Romania, cu peste 1. 000 de clienti, a inregistart cea mai mare rata de crestere din cele 22 de tari unde.

Care este cel mai sanatos tip de carne. Nutritionistii au descoperit recent asta

Desi hulita, carnea de porc bate curcanul si la gust, si la calorii, conditia este sa fie carne de porc slaba. Cardiacii ar trebui sa o consume insa cu moderatie, iar cei cu probleme renale si guta.

FOTO Cum este promovat aurul dulce al Romaniei. Botanistul Casei Regale a Marii Britanii: Mierea din Transilvania este, probabil, cea mai buna din lume!

O intreprindere sociala de pe Valea Barcaului, judetul Salaj, lanseaza un produs manifest, pledoarie pentru consumul responsabil de miere de albine, cumpararea de produse romanesti si sustinerea micilor producatori locali, la recomandarea botanistului Casei Regale a Marii Britanii, care apreciaza ca mierea din Transilvania este cea mai buna miere din lume.

Caru' cu Vedete: Cea mai sexy virgina din showbiz l-a refuzat pe Bote. Vezi cum arata; Adrian Enache are o fiica secreta? Dezvaluiri incredibile ies la iveala; Trecutul o bantuie! Iubitei lui Salam ii e frica sa si raspunda la usa

Si-a facut implant de cateva luni, dar inca asteapta rezultatele! Cum arata acum Catalin Maruta. In aceasta vara, Catalin Maruta si-a facut implant. Oana Lis a repetat testul de sarcina de fata cu Viorel Lis. Suparata pe faptul ca Viorel Lis a rugat-o sa repete testul de sarcina, aceasta a fost acasa si i-a.

Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat astazi legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )