Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care este firma vizata de perchezitiile in dosarul dezinfectantilor din spitale. Legatura cu Hexi Pharma

Antena3 Antena3,
Care este firma vizata de perchezitiile in dosarul dezinfectantilor din spitale. Legatura cu Hexi Pharma

In aceasta dimineata, politistii au descins la sediul unei firme din Ploiesti, suspectata ca ar fi distribuit in spitale substante dezinfectante necorespunzatoare. Surse apropiate anchetatorilor sustin. continuă pe Antena3

Firma vizata de perchezitiile privind dezinfectantii diluati, o firma din Prahova, al carei nume a aparut si in contextul scandalului Hexi Pharma

Firma vizata de perchezitiile de marti privind dezinfectantii diluati este o firma din Prahova, Al Carina, al carei nume a aparut si in contextul scandalului Hexi Pharma, scrie Observatorul Prahovean, citand surse apropiate anchetei.

Spital care a cumparat dezinfectanti de la o firma vizata de perchezitiile de astazi: Nu am avut probleme. Produsele nu au fost retrase, Ministerul Sanatatii nu ne-a informat

Directorul spitalului orasenesc Dr. Karl Diel din Jimbolia judetul Timis), Daniela Cirlig, a admis, marti, ca unitatea medicala a cumparat dezinfectanti de la o firma vizata de perchezitiile din aceasta dimineata, dar sustine ca nu a avut probleme din cauza produselor. Nu au fost inca retrase, Ministerul Sanatatii nu ne-a informat asupra lor, mai spune Daniela Cirlig, contrazicand-o astfel pe Sorina Pintea, care afirmase, marti dimineata, ca Directiile de Sanatate Publica din toata tara au dispus retragerea din spitale a produselor neconforme ramase neutilizate. Sorina Pintea: Dezinfectantii neconformi au ajuns in peste 30 de spitale din toata tara.

Reactia patroanei Al Carina, firma vizata in noul scandal al dezinfectantilor din spitale. Doamna ministru al Sanatatii are alte interese (VIDEO)

Patroana firmei Al Carina din Ploiesti neaga ca ar fi vandut dezinfectanti cu probleme spitalelor. Alina Cruceanu spune ca testarile solutiilor pe care le-a vandut firma sa au fost testate in laboratoa.

Spitalele care au luat dezinfectanti de la firma vizata de perchezitii nu au raportat probleme

Desi mai multe spitale au cumparat dezinfectanti de la firma vizata de perchezitiile de marti, acestea nu au raportat niciun fel de probleme legat de calitatea substantelor.

Dragnea a ajuns la spital dupa sedinta de la PSD Ilfov. Care este cauza

Dragnea a fost prezent, sambata, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizatia locala. Seful PSD a vorbit celor prezenti o buna bucata de timp. La putin timp dupa declaratii, Liviu Dragnea a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital, conform Digi24. ro. UPADTE: Liviu Dragnea a fost supus unor investigatii [] .

Sorina Pintea, prima reactie la scandalul dezinfectantilor din spitale: Au fost utilizati in peste 30 de spitale din tara

Sorina Pinteaa reactionat la scandalul din aceasta dimineata, in ceea ce priveste dezinfectantii necorespunzatori pentru spitale. Cititi siUn nou scandal Hexi Pharma. Firmele fabricau si.

Sorina Pintea, prima reactie la scandalul dezinfectantilor din spitale: Exista o ancheta in curs

Sorina Pinteaa reactionat la scandalul din aceasta dimineata, in ceea ce priveste dezinfectantii necorespunzatori pentru spitale. Cititi siUn nou scandal Hexi Pharma. Firmele fabricau si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )