Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care este situatia romanilor surprinsi de cutremurul din Himalaya! Un seism PUTERNIC s-a produs in Nepal

Antena3 Antena3,
Care este situatia romanilor surprinsi de cutremurul din Himalaya! Un seism PUTERNIC s-a produs in Nepal

UPDATE 14:00 : Ministerul de Interne din Nepal a anuntat sambata ca peste 150 de persoane au murit in capitala tarii, Kathmandu, in urma seismului cu magnitudinea 7,9 produs in cursul diminetii. Din. continuă pe Antena3

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Mircea Basescu, audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu va fi audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. in fata magistratilor va ajunge astazi si Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, care va fi audiata ca martor.

AdePlast: Riscam sa ajungem ca Ungaria, care este la un pas de amenzi usturatoare din cauza intarzierii reabilitarii termice

Romania risca sa ajunga si chiar sa depaseasca performanta negativa inregistrata de vecinii ungari, tara care este foarte aproape de a primi penalitati usturatoare de sute de mii de euro, din cauza intarzierii procesului de reabilitare termica a.

Rusia: Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat de sustinatorii lui Vladimir Putin. Revista se vrea a fi o replica a publicatiei Charlie Hebdo

Un saptamanal satiric in care este ironizat Occidentul a fost lansat marti de sustinatoii presedintelui rus Vladimir Putin, informeaza AFP. Saptamanal gratuit de patru pagini, interzis tinerilor sub 18 ani,.

Romani surprinsi pe munte de seismul din Himalaya. Alpinistul Alex Gavan: Multi vor muri daca nu primesc ajutor rapid

30 - Exista un timp pentru a actiona si un timp pentru a vorbi. De aceasta data suntem in prima situatie. Orice declaratie facuta in aceasta situatie nu poate nici sa ii aduca inapoi pe cei care au murit si.

VIDEO Cutremurul din Nepal: Turnul istoric Dharara, simbol al capitalei Kathmandu construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul seismului

Turnul istoric Dharara, un simbol al Nepalului si al capilatei Kathmandu, construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter produs sambata dimineata. Seismul de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei este cel mai puternic inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani. Bilantul victimelor, care a trecut deja de 800 de morti, creste de la o ora la alta. In 1934, un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter a ucis peste 8. 500 de oameni in Nepal.

VIDEO Cutremurul din Nepal: Turnul istoric Dharahara, simbol al capitalei Kathmandu construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul seismului

Turnul istoric Dharahara, un simbol al Nepalului si al capilatei Kathmandu, construit in anul 1832, s-a prabusit in timpul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter produs sambata dimineata. Seismul de 7,9 grade pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepalul si nordul Indiei este cel mai puternic inregistrat in aceasta zona a lumii in ultimii 81 de ani. Bilantul victimelor, care a trecut deja de 800 de morti, creste de la o ora la alta. In 1934, un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter a ucis peste 8. 500 de oameni in Nepal.

Cutremurul din Nepal O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest

O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest sambata, a declarat un purtator de cuvant al armatei citat de Reuters. Cutremurul devastator din Nepal a declansat avalanse pe munte chiar la inceputul sezonului de ascensiuni.

Patru romani, DATI DISPARUTI dupa cutremurul din Nepal. Doi dintre ei erau in expeditie pe Everest

Patru romani sunt dati disparuti in urma cutremurului de 7. 9 pe Richter care a avut loc in Nepal. Nici autoritatile si nici familiile nu au reusit sa mai ia legatura cu acestia. Doi dintre romanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )