Libnet.ro
UNICEF

17:15

Care este solutia UE la criza imigrantilor din Ungaria

România Liberă România Liberă,
Care este solutia UE la criza imigrantilor din Ungaria

Uniunea Europeana este pregatita sa infiinteze centre de inregistrare a imigrantilor in Ungaria, pentru a ajuta la accelerarea ritmului de procesare a cererilor de azil. continuă pe România Liberă

Criza imigrantilor ii imbogateste pe profitori. Cine sunt romanii care speculeaza tragedia

Criza imigrantilor din Europa ii imbogateste pe cei care profita de dramele pe care le traiesc refugiatii din Orientul Mijlociu si nordul Africii. Calauzele le cer imigrantilor mii de euro si le .

Sondaj CSCI: Care este increderea in politicienii din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Astfel, conform sondajului realizat in perioada septembrie.

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

Imagini cutremuratoare. Criza imigrantilor bate la portile Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Bulgaria si-a intarit securitatea la frontierele cu Turcia, Gre.

Coada de masini de 20 kilometri pe autostrada M1 din Ungaria

O coada de autovehicule de 20 de kilometri s-a format luni pe autostrada M1 din Ungaria, care duce spre frontiera austriaca, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane, relateaza.

Circulatie BLOCATA pe o autostrada din Ungaria, in urma controalelor impuse de Austria

O coada de autovehicule de 20 de kilometri s-a format, luni, pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane.

Omul de afaceri Horia Simu, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe Alina Bica si Serban Pop

Omul de afaceri Horia Simu a fost adus marti dupa-amiaza la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe fostul sef al ANAF Serban Pop si pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, anunta Agerpres. Horia Simu este incarcerat intr-un alt dosar - cel al retrocedarilor ilegale de la ANRP - si a fost adus la DNA direct din arest, purtand catuse.

Adevarul Live: Solutia germana pentru criza imigrantilor. De ce vor primi nemtii toti refugiatii care ajung in Germania

Intr-o pozitie ferma si in contradictie totala fata de curentul anti-imigranti din UE, Germania a anuntat ieri ca va primi toti imigrantii care ajung pe teritoriul ei. De la ora 11. 00, discutam cu Cristian Unteanu, corespondetul Adevarul la Bruxelles, despre deschiderea surprinzatoare a Berlinului fata de imigrantii in fata carora tot mai multe state comunitare ridica ziduri.

Parlamentar din cardul partidului ungar FIDESZ, despre criza imigrantilor: Ne-am dori ca nepotii nostri sa creasca intr-un califat european unit? Raspunsul meu este nu

Antal Rogan, liderul grupului parlamentar al FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria a declarat marti ca a devenit clar ca politica Uniunii Europene privind migratia a esuat, iar acum oamenii ar trebui sa.

Adevarul Live: Criza imigrantilor, prilej de profit pentru romani

27 de cetateni romani au fost retinuti in ultimele zile in Ungaria, dupa ce au fost prinsi traficand imigranti sirieni si irakieni, carora le-au promis ca ii vor duce in Germania. Alaturi de bulgari, afgani si maghiari, romanii n-au stat pe ganduri si au transformat o criza umanitara intr-un business. Cat de tare afecteaza aceste cazuri imaginea Romaniei? Discutam, de la 11. 00, cu Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )