Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: Solutia germana pentru criza imigrantilor. De ce vor primi nemtii toti refugiatii care ajung in Germania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Solutia germana pentru criza imigrantilor. De ce vor primi nemtii toti refugiatii care ajung in Germania

Intr-o pozitie ferma si in contradictie totala fata de curentul anti-imigranti din UE, Germania a anuntat ieri ca va primi toti imigrantii care ajung pe teritoriul ei. De la ora 11. 00, discutam cu Cristian Unteanu, corespondetul Adevarul la Bruxelles, despre deschiderea surprinzatoare a Berlinului fata de imigrantii in fata carora tot mai multe state comunitare ridica ziduri. continuă pe Adevărul

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca.

Care este solutia UE la criza imigrantilor din Ungaria

Uniunea Europeana este pregatita sa infiinteze centre de inregistrare a imigrantilor in Ungaria, pentru a ajuta la accelerarea ritmului de procesare a cererilor de azil.

Adevarul Live, ora 14.00: Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, despre Festivalul George Enescu

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti. Festivalul face parte acum din identitatea noastra ca natiune, a spus ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, pe scena Salii Palatului. Ionut Vulpescu este invitat marti, de la 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre felul in care statul sprijina unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania.

Adevarul Live, ora 13.00. Senatorul PNL Dumitru Oprea, despre candidatura sa la Primaria Iasi

Senatorul PNL Dumitru Oprea vorbeste astazi, la Adevarul Live de la ora 13. 00, despre inscrierea sa in competitia interna a liberalilor pentru postul de primar al municipiului Iasi.

Adevarul Live. Diana Tusa, despre candidatura la Primaria Sectorului 1 si relatia cu Andrei Chiliman

Deputatul PNL Diana Tusa a vorbit, la Adevarul Live, despre candidatura sa la Primaria Sectorului 1, despre cat de greu ii va fi unui candidat liberal sa castige alegerile dupa Andrei Chiliman, dar si despre strategia PNL de a prelua puterea in aceasta toamna.

Celebri in Berlin, prea necunoscuti in Romania: formatia Zmeitrei, la Adevarul Live de la ora 14.00, despre sufletul aspru romanesc

Rezultatul reusit al unui experiment muzical, o combinatie de vibrafon, muzicuta solo, muzicuta armonie, chitara si voce, formatia cu rasunet international Zmei trei vine la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live: Criza imigrantilor, prilej de profit pentru romani

27 de cetateni romani au fost retinuti in ultimele zile in Ungaria, dupa ce au fost prinsi traficand imigranti sirieni si irakieni, carora le-au promis ca ii vor duce in Germania. Alaturi de bulgari, afgani si maghiari, romanii n-au stat pe ganduri si au transformat o criza umanitara intr-un business. Cat de tare afecteaza aceste cazuri imaginea Romaniei? Discutam, de la 11. 00, cu Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles.

Ministrii de Interne din UE, convocati la 14 septembrie pentru a discuta despre criza imigrantilor

Ministrii de Interne din Uniunea Europeana au fost convocati la o reuniune de urgenta la 14 septembrie, pentru a ameliora raspunsul blocului comunitar la criza imigratiei, a anuntat duminica seara presedintia semestriala a UE, citata de DPA.

Criza imigrantilor ii imbogateste pe profitori. Cine sunt romanii care speculeaza tragedia

Criza imigrantilor din Europa ii imbogateste pe cei care profita de dramele pe care le traiesc refugiatii din Orientul Mijlociu si nordul Africii. Calauzele le cer imigrantilor mii de euro si le .

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )