Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care au fost conditiile puse de Catalin Predoiu pentru a accepta sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei

B1 B1,
Care au fost conditiile puse de Catalin Predoiu pentru a accepta sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei

Intrarea lui Catalin Predoiu in cursa pentru alegerile locale este tardiva si vine dupa trei esecuri ale PNL de a-si desemna candidatul pentru Primaria Bucuresti, iar liberalul stie acest lucru. Din. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre propunerea lui Catalin Predoiu pentru Primaria Capitalei: Stiti cum se zice, croitorul masoara de 7 ori si taie o singura data (VIDEO)

Ludovic Orban, care se afla la sectia de politie 23 pentru a respecta masura controlului judiciar luata in dosarul in care acesta este acuzat de dare de mita, a vorbit despre ultimele schimbari din.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

UPDATE. PNL a validat candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei si ar putea face tandem cu Ciprian Ciucu

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, scrie Agerpres. imi face placere sa va spun ca sunt onorat sa fi primit in unanimitate votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Peste aproximativ o jumatate de ora vom intra in sedinta comisiei de organizare a unificarii PNL exact cu aceeasi propunere si speram, suntem convinsi, de altfel, ca peste inca o ora de la momentul sedintei comisiei vom obtine votul de incredere pentru Primaria Generala din partea Biroului National, a declarat Catalin Predoiu, la finalul reuniunii.

Catalin Predoiu, a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala: Suntem un partid puternic, de invingatori. Voi lupta cu toata energia si competenta pentru victoria PNL (VIDEO)

Catalin Predoiu este a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala. Acesta a declarat ca va concura cu toata energia si competenta pentru victoria PNL si a dreptei in Bucuresti. Predoiu a.

Alina Gorghiu: Catalin Predoiu este sustinut din interiorul partidului in mod ferm, neechivoc. Este un adversar redutabil pentru PSD (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi ca partidul sustine in mod ferm candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Generala a Capitalei. PNL a parcus pasii procedurali pentru validarea.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

Catalin Predoiu este al patrulea candidat lansat de PNL in cursa pentru Primaria Capitalei

Liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu a declarat ca a decis sa isi asume candidatura pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Marian Munteanu, scrie Mediafax .

Catalin Predoiu sustine ca va avansa cu Ciprian Ciucu in sensul tandemului primar-viceprimar

Catalin Predoiu, propunerea PNL pentru Primaria Generala, a declarat ca a avut o discutie cu Ciprian Ciucu si ca, in zilele urmatoare, acesta, in calitate de membru PNL, i se va alatura.

Candidatura lui Predoiu pentru Primaria Capitalei, validata in totalitate de Conducerea PNL Bucuresti

Candidatura lui Catalin Predoiu in cursa pentru Primaria Capitalei a fost validata in totalitate de catre Conducerea PNL Bucuresti, aceasta urmand sa mai treaca prin doua foruri: Comisia de.

Catalin Predoiu, intre Ion Iliescu si Sorin Oprescu: Noul candidat al PNL la Primaria Capitalei, flancat de PSD-isi cu state vechi (FOTO)

A patra nominalizare a PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, este un personaj cu state vechi in politica. Prieten chiar si cu adversarii politici, Predoiu a vanat intotdeauna functii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )