Libnet.ro
UNICEF

21:31

Care sunt cele mai bune camere de supraveghere?

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai bune camere de supraveghere?

Care sunt cele mai bune camere de supraveghere?. continuă pe România Liberă

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

Numarul romanilor aflati in cautarea unui job, in crestere. Care sunt cele mai cautate locuri de munca

In luna august, companiile au inregistrat cu 11% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai cautate locuri de munca sunt in contabilitate, transport, inginerie, medical, farmacie si IT, potrivit unui studiu Best Jobs.

Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune sotii. O ai acasa? Pretuieste-o toata viata

E iubitoare, tandra, mereu pregatita sa te sustina si sa-ti spuna o vorba buna. Sotia cea mai buna nu este perfecta, dar stie cand barbatul ei are nevoie de sprijin si, mai ales, isi doreste sa-i arate cat este de important pentru ea. Din punct de vedere astral, exista trei zodii de femei care au toate aceste trasaturi.

HOROSCOP. Care sunt meseriile potrivite pentru fiecare zodie in parte

V-ati intrebat vreodata care e meseria care vi se potriveste cel mai bine? Ei bine, potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai potrivite pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC. Antrenor personal HOROSCOP TAUR.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. HOROSCOP SCORPION HOROSCOPBarbatul Scorpion este.

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Cetatenii statelor din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru o vacanta, iar romanii se afla pe ultimul loc in acest clasament, cu o medie de 135 de euro alocati pentru un sejur, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Congresul East Meets West 2019 - Cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara vin la Bucuresti pentru a prezenta cele mai noi tehnici minim invazive

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania. Pacientii merita cele mai bune tratamente si medici care au acces la cele mai noi tehnologii in domeniu. De aceea, Congresul East Meets West 2019 ii aduce la Bucuresti pe cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara si endovasculara.

De ce vara aceasta a fost una dintre cele mai groaznice pentru calatoria cu trenul

Vara si mai ales in zilele de week-end se vad si mai tare problemele din sistemul feroviar romanesc: calatoria fara loc in vagoane etajate pe distante mari, imposibilitatea de a gasi bilete pe unele rute si aerul conditionat care, fie lipseste, fie nu face fata. in plus, pe multe rute microbuzele sunt rare si scumpe, iar blocajele de pe cele mai aglomerate sosele fac ca alternativele la tren sa fie prea putine. in articol puteti citi de ce in Romania este atat de neplacut sa calatoresti cu trenul.

Care sunt principalele obligatii fiscale pentru antreprenorii din Romania in luna septembrie

Plata impozitelor si depunerea formularelor fiscale reprezinta unele dintre cele mai importante responsabilitati de care antreprenorii cu afaceri deschise in Romania trebuie sa tina cont.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )