Libnet.ro
UNICEF

15:01

Care sunt principalele obligatii fiscale pentru antreprenorii din Romania in luna septembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt principalele obligatii fiscale pentru antreprenorii din Romania in luna septembrie

Plata impozitelor si depunerea formularelor fiscale reprezinta unele dintre cele mai importante responsabilitati de care antreprenorii cu afaceri deschise in Romania trebuie sa tina cont. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP. Care sunt meseriile potrivite pentru fiecare zodie in parte

V-ati intrebat vreodata care e meseria care vi se potriveste cel mai bine? Ei bine, potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai potrivite pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC. Antrenor personal HOROSCOP TAUR.

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete. Avertizarea e valabila pana la ora 22

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza doua atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Suceava, Iasi si Neamt, valabile pana la ora.

Ce este pseudostiinta si care sunt principalele caracteristici dupa care poate fi identificata

Pseudostiinta consta in cunostinte, metodologii sau practici care incearca in mod eronat, deliberat sau prin ignoranta sa treaca drept stiintifice.

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Cetatenii statelor din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru o vacanta, iar romanii se afla pe ultimul loc in acest clasament, cu o medie de 135 de euro alocati pentru un sejur, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

LITORALUL PENTRU TOTI 2019: Care sunt hotelurile unde se pot caza cei ce vor o vacanta mai ieftina la mare

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti a demarat duminica si tine toata luna septembrie. in cadrul programului, cei interesati de o vacanta la mare in extrasezon se pot caza in hoteluri.

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Racii castiga bani, Varsatorii au o luna in care sunt condusi de egou

Horoscopul general al lunii SEPTEMBRIE 2019 a sosit si anunta o luna de toamna ce incepe in forta la doar doua zile dupa Luna Noua Neagra in Fecioara ce seteaza tonul pentru primele doua.

Studentii din Cluj au dezvoltat o aplicatie care iti arata zonele in care sunt capuse, tantari si muste

O aplicatie care arata exact zonele in care sunt capuse, tantari si muste a fost dezvoltata la Cluj. Aplicatia ofera si informatii despre bolile transmise de capuse sau tantari, dar calculeaza si probabilitatea prezentei celei mai importante specii de.

BOMBA! Google organizeaza CURSURI GRATUITE! Care sunt conditiile

Veste buna de la Google care organizeaza o noua serie de cursuri gratuite. Gigantul online anunta Digital Bootcamp, un program intensiv de training in marketing online, in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )