Libnet.ro
UNICEF

23:00

Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune sotii. O ai acasa? Pretuieste-o toata viata

Adevărul Adevărul,
Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune sotii. O ai acasa? Pretuieste-o toata viata

E iubitoare, tandra, mereu pregatita sa te sustina si sa-ti spuna o vorba buna. Sotia cea mai buna nu este perfecta, dar stie cand barbatul ei are nevoie de sprijin si, mai ales, isi doreste sa-i arate cat este de important pentru ea. Din punct de vedere astral, exista trei zodii de femei care au toate aceste trasaturi. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune camere de supraveghere?

Congresul East Meets West 2019 - Cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara vin la Bucuresti pentru a prezenta cele mai noi tehnici minim invazive

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania. Pacientii merita cele mai bune tratamente si medici care au acces la cele mai noi tehnologii in domeniu. De aceea, Congresul East Meets West 2019 ii aduce la Bucuresti pe cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara si endovasculara.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. HOROSCOP SCORPION HOROSCOPBarbatul Scorpion este.

Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Au trecut doar trei zile de la debutul Festivalului de Film de la Venetia si avem deja o selectie cu cele mai frumoase aparitii vestimentare ale celebritatilor invitate la eveniment.

Numarul romanilor aflati in cautarea unui job, in crestere. Care sunt cele mai cautate locuri de munca

In luna august, companiile au inregistrat cu 11% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai cautate locuri de munca sunt in contabilitate, transport, inginerie, medical, farmacie si IT, potrivit unui studiu Best Jobs.

De ce vara aceasta a fost una dintre cele mai groaznice pentru calatoria cu trenul

Vara si mai ales in zilele de week-end se vad si mai tare problemele din sistemul feroviar romanesc: calatoria fara loc in vagoane etajate pe distante mari, imposibilitatea de a gasi bilete pe unele rute si aerul conditionat care, fie lipseste, fie nu face fata. in plus, pe multe rute microbuzele sunt rare si scumpe, iar blocajele de pe cele mai aglomerate sosele fac ca alternativele la tren sa fie prea putine. in articol puteti citi de ce in Romania este atat de neplacut sa calatoresti cu trenul.

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Incendiul din nordul Capitalei inca nu a fost stins. ISU: A fost unul dintre cele mai mari

Incendiul din nordul Capitalei nu a fost stins nici dupa 24 de ore de la izbucnire, doua echipaje de pompieri fiind inca la fata locului pentru a stinge focarele, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care au avut de-a face pompierii in 2019, relateaza Mediafax.

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

Caru cu vedete: Madalina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Venetia; Rihanna, probleme cu greutatea? Iata cum arata artista dupa ce a luat cateva kilograme in plus: Sunt grasa si cu forme acum

Smiley, primele declaratii despre Gina Pistol, dupa doi ani de iubire secreta. Dupa ce s-au rasfatat intr-o vacanta de vis in Portugalia, Smiley 36 de ani) si Gina Pistol 37 de ani) isi recunosc public relatia. Horia Brenciu, adevarul despre casnicia lui: Au existat perioade mai putin bune. Ne-am cunoscut in TVR, cu sute de ani in urma. Am facut pasi multi pana sa devenim un cuplu. Si unul, si celalalt. Alice mi-a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )