Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris. continuă pe Adevărul

Cele mai mari 10 companii listate la Bursa din Bucuresti au pierdut doua miliarde de euro din valoare in 2016. Hidroelectrica, speranta anului

Cele mai importante zece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au pierdut doua miliarde de euro din valoarea de piata in primele cinci luni ale acestui an, singurele care au rezistat fiind monopolurile din energie, potrivit unei analize News. ro pe baza cotatiilor.

Sondaj IRES in tara: Scripcaru are 74% in Brasov, iar Olguta Vasilescu 42% in Craiova. Care sunt candidatii cu sansele cele mai mari in Timisoara, Iasi, Constanta si Cluj

IRES a realizat un sondaj preelectoral la comanda Digi24 cu privire la intentiile de vot ale oamenilor din Capitala, dar si din provincie. in Timisoara, 60% dintre respondenti au spus ca se vor prezenta.

in doar opt zile, cele mai mari companii din industria online vor veni la Bucuresti. Afla cum poti sa participi!

Doar 8 zile au ramas pana la ICEEfest 2016. Organizatorii au publicat AGENDA, cu explicatii pentru fiecare scena, si au anuntat ca au mai adaugat o scena principala, deci noi bilete last-minute cu.

Fondatorul Pirate Bay: Zuckerberg e dictatorul celei mai mari natiuni

Peter Sunde, fondatorul Pirate Bay, are o viziune destul de transanta despre Facebook. Acesta spune ca Europa ar trebui sa ia masuri pentru a opri gigantica retea sociala. Facebook a devenit atat de dominant incat poate fi considerat drept una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar Mark Zuckerberg e dictatorul, a mai spus [].

Peter Sunde, Pirate Bay: Mark Zukerberg este dictatorul celei mai mari natiuni din lume

Facebook a capatat o pozitie atat de dominanta, incat a devenit una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar CEO-ul ei, Mark Zuckerberg, este dictatorul acestei tari, a declarat Peter Sunde, cofondator al site-ului Pirate Bay,.

Unul dintre cele mai mari mituri despre corpul uman, demontat

Daca ai un minim interes fata de stiinta, cu siguranta ai auzit teoria potrivit careia, la fiecare sapte ani, ai un corp nou. Desigur, nu in intregime, ci la nivel celular. Oricat de dragut ar suna ideea sa devii un om aproape nou la fiecare sapte ani, acesta nu e decat un mit. Este similar [].

Cum si-a batut joc statul de o avere de 10 miliarde de euro

Romania are cele mai mari rezerve exploatabile de cupru din Europa, dar a reusit sa-si bata joc si de aceasta bogatie. Pe exploatarile de cupru si combinatele de prelucrare s-a pus lacatul,.

Dosar de politician: Catalin Chereches va candidat pentru Baia Mare din puscarie. De la cele mai mari orase, pana la comune si sate, jaful din bani publici este singura ratiune de a exista a partidelor politice (VIDEO)

Emisiunea Dosar de politician din prima zi de iunie a fost dedicata candidaturii lui Catalin Chereches la primaria din Baia Mare. Se pare ca acesta va putea candida pentru un post primar chiar si din.

Romania se pregateste de potop. Care sunt cele 10 judete pentru care hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 10 judete, valabil de joi dupa amiaza pana sambata la orele pranzului, arata B1 TV. Pericol de inundatii exista.

VIDEOCele mai ciudate gadgeturi ale anului 2016

Anul 2016 este reprezentat de o revolutie a tehnologiei. De la drona pentru un pasager, la Segway-ul care face inregistrari video si ecranul de smartphone pe care il indoi ca pe o hartie, toate se anunta un next level al tehnologiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )